Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Super poradna doporučuji!

Od: jiripoardte odpovědí: 26 změna:
26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Která?

doplněno 30.04.19 12:47:

Tak jo.

bsbsh
hodnocení

Tahle #poradna

samosato*
hodnocení

3x

Tak určitě. *palec2*

hodnocení

2x

Tahle? To je jasné, my to víme ! *tanec*

hodnocení

1x

Hm, tak děkujeme za uznání, Bobši. *superman*

liska5
02.05.19 12:59
hodnocení

1x

No proto! *smich*

hodnocení

0x
Co je na tom proboha super. Normální člověk dluhy nedělá, když je nemůže splatit.
72mona

Nejde o tu reklamu v úvodu, ale o tuto poradnu. Poradte.cz ;) M.

tady je nějaká reklama? *sok* *smich*

72mona

Ale jistě, jinak by tak skvělá poradna mohla fungovat?*frajer*

v tom případě je u mě asi něco špatně, ale neviděl jsem tady reklamu ani nepamatuju... *nevi*

a blokování reklam mám pro poradnu vypnuté, kdyby chtěl někdo rýpat ;)

72mona

Dobře...

...a ani po otevření odkazu tazatele nahoře?

Odkaz mě hodí na vyhledávání tady na poradně, i tam je to bez jediné reklamy :)
Tak jsem zjistil čím to je, a je to tím, že jsem přihlášený :) reklama se zobrazuje jen neregistrovaným.
ben®

mikihans - nejde o reklamu "obrázkovou", ale o ten první odkaz ve vyhledávání (a to tam také musíte vidět - Poradna ve finanční tísni).

ne, nic takového ;)

Super poradna doporučuji!
ben®

mikihans - zajímavé. Zdá se, že ostatní tam ten první reklamní odkaz najdou. Třeba to vysvětlí admin.

Souhlasím, super poradna, jen nechápu o jaké dluhy zde jde. A žádné reklamy naštěstí nevidím. Po otevření stránky se mi jako první otevírá automaticky rubrika Elektronika, kterou mám zaškrtnutou jako výchozí. pak si přepínám dál.

72mona

Zajímavé...

Super poradna doporučuji! #2

jak říkám, nemám tady absolutně žádnou reklamu :) vůbec nikde. A opravdu ji pro poradte.cz prohlížečem neblokuji.

výtka
Upozornění od administrátora 01. 05. 2019 19:21:03
Registrovaní od určitého počtu příspěvků jsou bez reklamy...stejně na ně neklikaji. Já mám naopak všechny abych měl na očích, kolik jich tu je. :)
ben®

admin - jsem zde registrovaný, příspěvků mám zřejmě poměrně dost, ale reklamu v tom vyhledávání vidím vždy jako první odkazy (je fakt, že na reklamu nikam neklikám). Ovšem, tu reklamu zde vkládá Google a je možné, že kolega si blokuje v prohlížeči reklamu pro Google a tak ji nevidí ani zde (i když ji pro poradnu přímo neblokuje, jak zde uvádí). Pokud @mikihans potvrdí blokaci reklam na Google, tak by to mohlo být vysvětlení.

To vyhledávání je od Google, celý střed stránky si řídí on. Já tam reklamy mám a nedokážu zařídit, aby někdo neměl. Na jiných našich stranách ano, ale tady ne. Buď je někdo blokuje nebo Google pro něj nic nemá. Víc možností není.

"centrálně" mám blokování reklam povolené, ale tady (a na té stránce vyhledávání) je nevidím ani když blokování úplně zakážu.

ben®

mikihans - tak se zdá, že zrovna Vy (možná jediný na světě) jste pro Google osoba zcela nezajímavá .

Ani mně se reklama nezobrazuje, a to ji nemám nikde blokovanou.

Super poradna doporučuji! #3

lidus*
hodnocení

0x

Super poradna a když vidím reklamu tak na ni i klikám, chápu, že někdo to zaplatit musí a ten co to provozuje z toho aspoň něco musí mít., myslíte si snad někdo, že např. trička byly zadarmo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]