Nejste přihlášen/a.
v tom případě je u mě asi něco špatně, ale neviděl jsem tady reklamu ani nepamatuju...
a blokování reklam mám pro poradnu vypnuté, kdyby chtěl někdo rýpat
mikihans - nejde o reklamu "obrázkovou", ale o ten první odkaz ve vyhledávání (a to tam také musíte vidět - Poradna ve finanční tísni).
mikihans - zajímavé. Zdá se, že ostatní tam ten první reklamní odkaz najdou. Třeba to vysvětlí admin.
Souhlasím, super poradna, jen nechápu o jaké dluhy zde jde. A žádné reklamy naštěstí nevidím. Po otevření stránky se mi jako první otevírá automaticky rubrika Elektronika, kterou mám zaškrtnutou jako výchozí. pak si přepínám dál.
jak říkám, nemám tady absolutně žádnou reklamu vůbec nikde. A opravdu ji pro poradte.cz prohlížečem neblokuji.
admin - jsem zde registrovaný, příspěvků mám zřejmě poměrně dost, ale reklamu v tom vyhledávání vidím vždy jako první odkazy (je fakt, že na reklamu nikam neklikám). Ovšem, tu reklamu zde vkládá Google a je možné, že kolega si blokuje v prohlížeči reklamu pro Google a tak ji nevidí ani zde (i když ji pro poradnu přímo neblokuje, jak zde uvádí). Pokud @mikihans potvrdí blokaci reklam na Google, tak by to mohlo být vysvětlení.
To vyhledávání je od Google, celý střed stránky si řídí on. Já tam reklamy mám a nedokážu zařídit, aby někdo neměl. Na jiných našich stranách ano, ale tady ne. Buď je někdo blokuje nebo Google pro něj nic nemá. Víc možností není.
"centrálně" mám blokování reklam povolené, ale tady (a na té stránce vyhledávání) je nevidím ani když blokování úplně zakážu.
mikihans - tak se zdá, že zrovna Vy (možná jediný na světě) jste pro Google osoba zcela nezajímavá .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.