Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jestli si dobře vzpomínám, byl dříve omezen počet odpovědí, které bylo možné ohodnotit. Kolik odpovědí denně je možné ohodnotit nyní?
Kolik otázek mohu denně označit jako zajímavé? A kolik odpovědí mohu ohodnotit u své otázky?
Děkuji za odpovědi.
(Nedělám touto otázkou náhodou "reklamu konkurenci"?)
2x
Konkurenci? Nějaká je?
Zajímavé také byly omezeny, mohla jsem navrhnout jenom dvě denně, proto jsem tímto označením naučila šetřit. (Bylo k naštvání označit dvě otázky a pak potkat zajímavější.)
Konkurencí jsem mínila název té poradny na blbosti (výstižné!) a k pobavení. Přemýšlela jsem, čím to "opakující se slovo" nahradit, ale na nic jsem nepřišla... (--:
2x
Když jsem napsala, co je s Babkazov, poměrně rychle narostla řada vzkazů a přání. Tam se nějak nehodilo bodovat. Když ale naskákaly body těm, co poslali obrázek nebo nějakou vzpomínku, tak jsem zkusila, jako zadavatel, ohodnotit všechny reakce, jak šly za sebou. Asi u desáté už to nešlo. Zřejmě jsem vystřílela denní dotaci. Před tím jsem nad tím nikdy nepřemýšlela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.