Nejste přihlášen/a.
Již od včerejška se mi nevkládají do odpovědí smajlíci. V konceptu se objeví, ale po odeslání se v odpovědi neobjeví. Poradí někdo? Nebo vysvětlí některý ze syslů nebo admin. Děkuji.
PS: Včera to tu již někdo také zmínil.
Jéžiši Wamp, copak si všechny ty znaky pamatuji? A než bych to někde hledala, tak to jdu raději na zahradu. Smích...
On to admin určitě spraví...
Zuzi, já vím, že to spraví
Jsou Velikonoce, tak ho nechme, ať jej v klidu oslaví a posečkejme
----
Hele, fungujíííí
Dobrý den, to byla zkouška editoru, která se nepovedla, resp. v editoru se žluťák vložil, ale v textu potom zmizí. Je to záhada a snad až tragedie . Zdravím!
Co přesně vám tedy nejde? Já tu smajlíky normálně vidím a ať napíšu jakéhokoliv, tak ho vidím taky. Jak na mobilu, tak na počítači. Fungují jak ti "dvojtečkoví", tak s hvězdičkami na konci a na začátku.
dvojtečkoví:
hvězdičkoví:
Důkaz místo slibů:
Vy to asi píšete, že? Tedy usmívající smajlík: : - ) (bez těch mezer)
Ale nám nefunguje to, že to nepíšeme, ale jenom klikneme na smajlíka, kterého chceme vložit. Prostě se neukáže.
@mikihans: Přesně to popisuji v původním dotazu. Vložím smajlíka z tabulky smajlíků do konceptu odpovědi, odešlu odpověď a v ní se v reálu smajlík neobjeví. A je zřejmé, že nejsem sám, ale je nás hodně, takže chyba je bohužel na straně administrace.
Zrovna jsem se na to chtěla zeptat. Také mi to nejde. Napřed tam je, ale pak záhadně zmizí. Dvakrát se mi povedlo ho poslat a ukázal se, ale chtěla jsem odpověď opravit a když jsem znova odeslala, tak smajlík zmizel a už tam nedržel a nedržel. Vypařil se...
No tak prosím, Nejde to!
Mikihanz, Vy vkládáte asi nějakou složitou metodou. Ale smajlík normální metodou, teda na kliknutím na odkaz, jak jsme byli zvyklí, tak to teda nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.