Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou vložit smajlíci

Od: satam® odpovědí: 33 změna:

Již od včerejška se mi nevkládají do odpovědí smajlíci. V konceptu se objeví, ale po odeslání se v odpovědi neobjeví. Poradí někdo? Nebo vysvětlí některý ze syslů nebo admin. Děkuji.

PS: Včera to tu již někdo také zmínil.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělá mi to totéž ve vnitřní poště...

Paradoxně ale smajlík funguje, když ho vložím kódem... *zmateny*

hodnocení

0x

Také mi to obrázkem nefunguje. :(

Musím napsat dvojtečku, vodor. čárku a (.

---

hodnocení

0x

Také se mi to před chvilku nepodařilo.

hodnocení

0x
Asi jsem už neuhlidal dvě rozdílné verze s SK...
20.04.19 12:25
72mona3*

Zkouška...

Tak ne :(

blanka33*
hodnocení

0x

Mně také nejdou vložit smajlíci, jen když dám znak smajlíka, tak se objeví. :(

mnd®
hodnocení

0x

tak nejde.

hodnocení

0x
*tyty*
Jde?
Ovšem se znakem = hvězdička,název a hvězdička.

Jéžiši Wamp, copak si všechny ty znaky pamatuji? A než bych to někde hledala, tak to jdu raději na zahradu. Smích...

On to admin určitě spraví...

Zuzi, já vím, že to spraví *smich*

Jsou Velikonoce, tak ho nechme, ať jej v klidu oslaví a posečkejme *vtip*

----

Hele, fungujíííí *ua*

hodnocení

0x

Mně také nejde..

Ani dnes mi nefungují smajlíci.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to byla zkouška editoru, která se nepovedla, resp. v editoru se žluťák vložil, ale v textu potom zmizí. Je to záhada a snad až tragedie . Zdravím!

doplněno 21.04.19 08:39: poradte.cz/...
doplněno 21.04.19 08:42: Jenom zkouška, jestli to nefunguje alespoň v mobilní verzi poradny. A nic.

hodnocení

0x
:) :( :-D :-P *smich* *frajer*
doplněno 21.04.19 08:00: U mě dobrý, vidím všech šest :)

zase se nepovedlo

21.04.19 08:13

hodnocení

Zkouška:

Takže pořád nic ...

PS: Podotýkám, že se nechci unavovat hledáním a vkládáním kódu smajlíků, když by to mělo jít přímo.

hodnocení

0x

Co přesně vám tedy nejde? Já tu smajlíky normálně vidím a ať napíšu jakéhokoliv, tak ho vidím taky. Jak na mobilu, tak na počítači. Fungují jak ti "dvojtečkoví", tak s hvězdičkami na konci a na začátku.

dvojtečkoví: :) :( :-D :-P
hvězdičkoví: *smich* *hi* *jasne*

doplněno 21.04.19 11:21:

Důkaz místo slibů:

Nejdou vložit smajlíci #2
blanka33*

Vy to asi píšete, že? Tedy usmívající smajlík: : - ) (bez těch mezer)

Ale nám nefunguje to, že to nepíšeme, ale jenom klikneme na smajlíka, kterého chceme vložit. Prostě se neukáže.

hodnocení

@mikihans: Přesně to popisuji v původním dotazu. Vložím smajlíka z tabulky smajlíků do konceptu odpovědi, odešlu odpověď a v ní se v reálu smajlík neobjeví. A je zřejmé, že nejsem sám, ale je nás hodně, takže chyba je bohužel na straně administrace.

hodnocení

0x

Zrovna jsem se na to chtěla zeptat. Také mi to nejde. Napřed tam je, ale pak záhadně zmizí. Dvakrát se mi povedlo ho poslat a ukázal se, ale chtěla jsem odpověď opravit a když jsem znova odeslala, tak smajlík zmizel a už tam nedržel a nedržel. Vypařil se...

No tak prosím, Nejde to!

Mikihanz, Vy vkládáte asi nějakou složitou metodou. Ale smajlík normální metodou, teda na kliknutím na odkaz, jak jsme byli zvyklí, tak to teda nefunguje.

zuzymon: jakou složitou metodou? normálně ho růčo napíšu, protože ty nejpoužívanější si pamatuju :)

klikání mi přijde zbytečně zdlouhavé ;)

ale schválně to zkusím:

ok, tak ti nejdou. Ale protože jsem je snad nikdy nepoužil, ani mi to neva *smich*

21.04.19 12:07

hodnocení

0x

Opraveno. Sám tuhle cestu smajlíků nepoužívám a nepřišlo mi to tak velké téma. Ale vidím, že to byla chyba. Pardon. *hi*

72mona
21.04.19 13:59
blanka33*
21.04.19 14:54
21.04.19 16:02

hodnocení

Admine díky! A veselé Velikonoce*palec2*

hodnocení

0x

Hlavně, že se dá ptát a odpovídat. Smajlíci jsou detail.

*slunce**placni*

*tanec*Fenguje to ! *tanec*

hodnocení

0x

Tak hurá, taky jsem nadšená *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]