Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Položení otázky je zcela zdarma?

Od: vbs odpovědí: 17 změna:
Zdravím údajně je položení otázky zde zcela zdarma jak je to možné?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

To je zajímavý nápad. Tazatel napíše otázku a než ji odešle, tak bude muset poslat DMS v ceně 30korun, pak mu přijde unikátní ověřovací kód, ten doplní pod otázku a pak se otázka zveřejní.

Určitě by to odfiltrovalo velkou část dotazů, u kterých by tazatel měl nejprve použít svoji hlavu nebo školní sešit a až když si s problémem neporadí, tak se zeptat.

Skutečně by to odfiltrovalo velké množství otázek. *smich*

72mona3*

Mnohem efektivnější by bylo zpoplatnit odpovědi.*klik*

Copak ony zpoplatněné nejsou? Tak odkud se bere těch osm korun za řádek, co dostáváme?

*slunce*

hm*

jethro: Ty dostáváš 8 korun? I tady mě natáhli! *bum*

*slunce*

72mona3*

Aspoň vím, proč tu někteří píší místo odpovědi slohovou práci*smich*

Proto se zde vyskytuje i mnoho úspěšných glosátorů...co neporadí, ale jen okomentují a 8 korun mají jistých!*poctar*

hodnocení

8x

Odpověď je jednoduchá: Většina zdejších rádců byla vychována v přesvědčení, že poradit a pomoct se dá i zdarma.

hodnocení

4x

Princip je jednoduchý. Lidé si vzájemně radí - pomáhají a účet za server hradí to, že občas někdo klikne na reklamu.

samosato*
hodnocení

1x

Ti kdo vám zde odpovídají, vám odpovídají bez nároku na honorář. Je tedy potřeba počítat s tím, že tomu může odpovídat i kvalita těchto odpovědí.

hodnocení

0x

Stojí to na dvou věcech, obsah a návštěvnost. Čím bude více aktuálního obsahu, tím bude vyšší vyhledatelnost a větší návštěvnost, proto musí být generování obsahu co možná nejjednosušší s nejdostupnější.

hodnocení

0x

První, co mě napadlo po přečtení dotazu bylo:

"jak je to možné?" zeptal se Malinkatý ďábel major Borovička*smich*

PS: Na otázku již odpověděli další rádci, takže jsem si dovolil malé odlehčení. A čeština opět tiše trpí někde v koutě*plac*

hodnocení

0x
Rád Vám pošlu číslo svého konta. Ale nepohrdnu ani švestičkami z vlastní zahrádky.

hodnocení

0x

Ono je to zdarma *sok*? Proč mi to nikdo neřekl*bum*? Mohl jsem za ta léta ušetřit dost peněz :(.

*frajer*

junkers*
hodnocení

0x

Ale vůbec to není zdarma. Víte co tady na sebe všechno prozradíme? Je to moderní STB, kdo co kupuje, dělá, co kde staví a co ho trápí.

Tak tohle vůči adminovi nebylo hezké :(. Měl by Vám dát BAN.

samosato*

Evidentně se jedná o sarkasmus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]