Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha - Libverda

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Neví někdo kterého měsíce tam jezdí přímý autobus, v zimním období nejezdí a žádný kontakt nma IDOS jsem nenanšla, děkuji. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

2x

Když to vezmeme pragocentricky (kdyby se jelo z Prahy) tak i v době parních vlaků to bývalo jednodušší, Praha - Liberec, Liberec - Raspenava, pak motoráčkem Raspenava - Hejnice a pak pět minut autobusem Hejnice - Lázně Libverda.

Teď je z Prahy do LIberce z Černého mostu úžasná pohodlná rychlá doprava žlutými autobusy, dříve se jezdilo na autobusové nádraží kousíček od vlakového, přestup byl i pro babičky s vnoučaty s kufry snadný. Dnes to jede někam do středu města a do Raspenavy se nějak složitě musí přestupovat.

Prostě je to dnes kolem Liberce nějak zamotané, samý přestup. Pokud to má být z Prahy, bylo by asi nejjednodušší se praštit přes kapsu, dojet pohodlně do Liberce a pak do Lázní Libverda těch 28 kilometrů pěknou krajinou taxíkem. Buď liberečákem, nebo si objednat lázeňské taxi Lázní Libverda, na což se můžete zeptat nezávazně telefonicky. Totéž na cestu zpátky. Kdyby vás jelo víc, tak se o cenu podělíte.

doplněno 25.03.19 09:38:

Kdy pojedou přímé autobusy by vám asi nejlépe řekli v recepci, je to i v jejich zájmu a navíc mají zkušenosti a informaci od přijíždějících hostů.

hodnocení

0x

Nejezdí.

Jak se k nám dostanete? lazne-libverda.cz/...

hodnocení

Tohle jsem si našla, to bych nezvládla. Ale vloni jezdil, sama paní v recepci mi ho našla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]