Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držme palce Babkazov!

Od: liska5 odpovědí: 176 změna:

Přátelé, naše Babička z OV je pátý den na kapákách a její stav je stále vážný. Posílám jí energii, přidejte se!

Děkuji. Liška

176 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

S Babkou z OV jsme si v minulosti také občas napsaly. Pak jsem nějak Poradnu přerušila a letos, když jsem se vrátila, viděla jsem, že pořád přispívá a pořád je fit.

Moc mě to mrzí, ona právě je člověk, který si nezaslouží nějakou nemoc a starosti. Je to hodná paní, má ráda přírodu a zvířátka, měla by se radovat z prvních jarních dní a ne ležet v nemocnici.

Babčo, přeji Ti, ať se ze všeho dostaneš, jsi zase taková, jako dřív, ať nasbíráš plno dalších svých oblíbených citátů a ať s Dorotkou užiješ ještě hodně vycházek. *pusa* Budu na Tebe vzpomínat každý den. Jaga.

Našla jsem to náhodou, teprve dnes.

bejvalej

Tak jinak, surově: Každý dříve nebo později bude muset zemřít. *srdce*

Doufám, že jsem teď žádné pravidlo poradny neporušil.

liska5
hodnocení

Neporušil, ale je to zbytečné...

hodnocení

9x

Hlásím, že jsem naživu. Nesmrně vám všem děkuji za krásná slova. Jsem šťastná, že vás mám! *srdce*

20.06.19 16:58

Jupíííí*pusa**slunce**palec**ua*

pt®

hodnocení

7x
Byť neznám babku z OV osobně, také přeji brzké uzdravení. Tak jako po zimě přijde jaro, tak ať po nemoci přijde uzdravení.
Držme palce Babkazov!

dam®
hodnocení

4x
Jestli si myslíš na tunell..., tak si uvědom kolika budeš chybět. Je nás moc.
Přeji víc než více zdraví.R

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Ostravská babi, i já vám posílám pozitivní energii *slunce* a přeju vám hodně síly, *slunce*hodně zdraví *slunce*a ať vás nemoc příliš nevyčerpá. Myslím na vás *slunce* a držím vám na poradně místo. Ida

patronka*
hodnocení

4x

Babko z Ostravy, moc na Tebe myslím a posílám Ti spoustu uzdravovací síly. Pa patronka

hodnocení

4x

Já se taky přidávám s přáním brzkého uzdravení. Pokud bych měla palců víc než jen čtyři, držela bych je všechny. Volám k vám do dálky: Halóóó... hodně síly a energie přeji, babko! Brzy se uzdravte!

berger*
hodnocení

3x

Energii poslat neumím,palce držím,všechny tři / jeden mi kdysi tak nějak upadl.../

hodnocení

3x

Liško, díky za zprávu. "Babi z Ov" držím palečky a přeji, aby byla zase brzy v pořádku.

hodnocení

3x

Myslíme na Babičku všichni, jak tu jsme, to je jasné, však každá myšlenka je energie, neposílejme ale své strachy a obavy, to ničemu nepomůže. Tak vysílejme všichni společně k Babičce lásku a naději, je to pak mnohem silnější, když je nás víc.*srdce*

72mona3*
25.03.19 11:25

hodnocení

3x

Lisko, nevíte, jak se "babi" drží? Dlouho nebyly žádné zprávy, věřím, že je to již lepší.:)

hodnocení

2x

Držím palce a přeji brzké uzdravení.

hodnocení

2x

Přeji hodně síly na boj s nemocí.

72mona3*
hodnocení

2x

Ó jé. Držím palce *houpy*M.

hodnocení

2x

Držím všechny palce, které mám... a přeji brzké uzdravení.

hodnocení

2x

Držím palce.

LIško, jistě všechna ta naše přání vyřídíte, ale věřím, že si je babi z OV brzy přečte sama.

id
hodnocení

2x

Babi, bojuj, stojí to za to !

jezevec*
hodnocení

2x

Babi, vyskoč jako srnka, brzy si dáš slívku z hrnka, zvládneš všechny těla vady, těším se, ať už jseš tady!
Držím palce!

hodnocení

2x

Drzim palce at je ji lip ! Take me podrzela pred mou operaci.

hodnocení

2x

Drž se,co bychom si tady bez Tebe počali. Zase bude dobře.

lmgify
hodnocení

2x

Přeji rychlé uzdravení. *houpy* *mala*

hodnocení

2x

Přeju brzké uzdravení.

hahanaj*
hodnocení

2x

Držím pěsti a přeji brzké uzdravení*srdce*

iz*
hodnocení

2x

Přidávám se, posílám energii i držím palce.

mil®
hodnocení

2x

Myslím na tebe, vydrž, taky jsem si svý prožil a přežil *palec*

hodnocení

2x

Take se pridavam a preji hodne sily a bojoveho ducha!Kurna -Ostravaci maji tuhy korinek,babko-kurna-drz se!

hodnocení

2x

Babi, držím pěsti, ať se vše v dobré obrátí *andel* a ať právě začínající jaro vám dodá pro vás tolik potřebné energie*slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce**slunce*

jofa*
hodnocení

2x

Takové zprávy se nesnadno čtou. Přeji, aby jste se brzy uzdravila a opět přispívala do této poradny. Těším se, až zase vložíte nějakou krásnou fotografii od Vašeho bratra (snad se nepletu), na kterou jsem vždy závistivě zhlížel. Jofa.

hodnocení

2x

Též posílám*slunce*

hodnocení

2x

HOdně síly a štěstí vám moc přeji,,

19.03.19 20:01
hodnocení

2x

Drž se...

hodnocení

2x

Babi...ještě není tvůj čas. Vrať se nám!

72mona3*
hodnocení

2x

Vím, že zhruba před rokem jsme řešili s @babkazov fialky. Tak snad udělají radost i tyto*srdce*, když si je teď venku nemůže užít. Viděla jsem i ty světlé, ale to jsem zrovna neměla mobil. M.

Držme palce Babkazov! #2

A puntíkaté pomáhají nejvíc.

Držme palce Babkazov! #3
72mona3*

TAK TA JE LUXUSNÍ! *slunce*

hodnocení

2x
Taky posílám trochu slunce do nemocnice...
Držme palce Babkazov! #4

patronka*
hodnocení

2x

Taky posílám kytičku pro potěšení.

Držme palce Babkazov! #5

hodnocení

2x

Tak já pošlu tuhle bílou krasavici.

Držme palce Babkazov! #6
72mona3*
Já se je pokusím vyfotit zítra *srdce* snad udělají radost...
72mona3*

*ua*a ta vůně!

Držme palce Babkazov! #7
Držme palce Babkazov! #8

hodnocení

2x

Tak já jsem do této rubriky nahlédl až dnes a dočetl jsem se, co jsem se dočetl.

Je to už hodně dlouho od té první zprávy a jakkoli byly ty první zvěsti silně znepokojivé, ty poslední se zdály mít přec jen optimističtější tendenci, atk doufám ana Babkazov myslím; přidám modlitbu.

Kartaginec z Prahy

hodnocení

1x

Dobrý den. Také přeji brzké uzdravení.

hodnocení

1x

Před týdnem jsem jí gratulovala k desetiletému výročí tady - tak ať ještě pár let přidá *srdce*

hodnocení

1x
Taky se přidávám, držím pěsti za rychlé uzdravení ;)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, věřím, že to bude brzo zase fajne, J. nahodí svého Vincenta a s Dorkou na klíně zase napíše na poradnu. Přeji brzké překonání zdravotních obtíží a zdravím!

hodnocení

1x

Babičko z Ostravy, myslím na Tebe. Držím palce.

hodnocení

1x

Taky přeji brzké uzdravení

hodnocení

1x

Psychika je nejdůležitejší, pak jde všechno. *palec100*

hodnocení

1x
Taky jí držím palce a přeji hodně sil.

hodnocení

1x

Přeji brzké uzdravení!

hodnocení

1x

Všichni drží palce, ale já Vám držím pěsti, ať Vás potká štěstí a přeji brzké uzdravení.

hodnocení

1x

též se přidávám s přáním brzkého uzdravení *srdce*

lidus*
hodnocení

1x

Holka zlatá, snaž se, kdo bude dělat na zahrádce a starat se o psinu. Posílám energie plný pytel*slunce**slunce*, vyskoč a neválej se v pelechu, je jaro. L

hodnocení

1x

Ježíši, kdybych úplně náhodou nerozklikla tuhle rubriku, tak nic nevím. *sok* Babku mám moc ráda, vyřiďte jí to. Vždyť jsem s ní snad před pár dny ještě "mluvila". Je mi to hrozně líto. Ale musí se z toho dostat... Vůbec nevím co bych dodala.

liska5
hodnocení

Suzy, já se s Babkou nikdy osobně nesetkala, žiju jinde. Ale posílaly jsme si maily. Jak píšu výše, ty poslední mi napsala její dcera. Od té taky čekám na tu uklidňující zprávu, že už je Babičce líp.*modla**modla**modla**modla**modla*

Díky Lisko, já už jsem si to přečetla a pochopila. Včera jsem reagovala okamžitě a v fakt v šoku. Nic jsem nečetla, až potom. Až se zase babaka objeví, napíši ji do vnitřní pošty. Teď ne, protože nechci obtěžovat její dceru. Babky je mi moc líto a nechci uvěřit, že by to bylo moc moc vážné. Vždyt si na nic nestěžovala, dělala jakoby nic. Ach jo.

Nechci být zvědavá,,ale copak se stalo?

liska5
hodnocení

Přesně nevím. Sama jsem se neptala. Vím jen, že brala hodně léků - od kortikoidů přes ty na ředění krve, něco na ucpané cévy, tlak... Udělalo se jí zle a v řešení byla i dialýza. Kéž jí pomohou a ona se sama ozve! Pořád sleduji zprávy, co když už je líp *modla*

hodnocení

1x
Držím palce Babi. Dneska jsem na Vás myslela. Říkala jsem si, co je s Vámi, že nepřispíváte. Přeji Vám brzké uzdravení!
doplněno 06.04.19 12:26: Babi, babi, ať jste brzy tady. Babi, babi, máme Vás rádi. Chybí nám Vaše rady a nápady, energie a moudrost.

hodnocení

1x

Také přeji brzké uzdravení *slunce* pevně doufám, že zas bude líp a vše jako dřív.

hodnocení

1x

Tak tato zpráva mě hodně zaskočila... :( Přeju brzké uzdravení!

pt®
hodnocení

1x

Babi, to bude dobrý... *pusa**slunce**pusa*...

fialka2
hodnocení

1x

Nejsem registrovaná zde, tak cítím, že nepatřím (možná bych narušila Vaši komunitu) tak moc mezi Vás. Ale často chodím číst různé rady a trochu podle komentářů i Vás odhaduji. Mám Vás ráda.

Babku z OV znám jen z komentářů, její rady jsou přínosem. Taková zpráva opravdu se čte hůř.

Myslím na ni, Babičko z OV držím všechny palce a přeji hodně sil, vydržte, bojujte ! Tady na Vás všichni myslí, nejen ti Vaši, ale i docela cizí - jako třeba já. A jistě je nás víc.

babusa*

Taky se připojuji a přeji,aby se babkazov brzo uzdravila a zase mohla dávat rady a svoje postřehy.

host

Doktoři vědí, které kapky jsou pro Vás dobré nebo ty nejlepší. Tak ať vám dělají dobře, ať se váš stav brzy zlepší a budete opět moci užívat dobroty nejen po kapkách, ale i z pořádného hrníčku.

hodnocení

1x

Zdravím a držím palce!

blanka33*
hodnocení

1x

I já přeji brzké uzdravení!

hodnocení

1x

Lisko, jsi moc hodná, že nás informuješ. Já se právě tohoto vývoje bála. Ono je totiž jaro a právě v tomto období se stává, že někteří nemocní lidé nezvládnou přechod ze zimního období na jarní. Ono je totiž tělo zimním obdobím jaksi oslabené a na jaře reaguje zvýšenou aktivitou. Stejně jak příroda. Proto také my starší, cítíváme tu jarní únavu daleko víc, než v mladém věku, protože už je osobní imunita snížená. Už neprodukujeme obranné látky ve stejném množství, jako za mlada. A když je člověk dlouhodobě nemocný, je to docela velký nápor na organismus. Neumím to vysvětlit odborně, ale všimla jsem si, že jaro je někdy osudné. Nezbývá, než na babku myslet a doufat. Určitě je v dobrých rukách a dnes už máme odbornou péči na vysoké úrovni. Nechce se mi věřit, že by se babka mezi nás už nevrátila. Bude jí to trvat trochu déle, ale chci věřit, že se z toho dostane.

liska5
hodnocení

Myslím na toho jejího desetiletého vnoučka. Na fotce takové sluníčko. Říkala, že je celý po ní, že jsou taková sehraná dvojka. Chodil k ní pravidelně na špagety, protože babička je umí nejlepší na světě!... Jak ten tohle zpracovává...Uf!.

lidus*

Každý den čekám dobré zprávy, otvírám poraďte s nadějí ale i strachem. Člověk kterého jste nikdy neviděli, vám přiroste k srdci a strašně moc vám chybí. Lištičko, dík, že nás aspoň trochu informujete.

A já se těším, až se babka vrátí a všechno si to tady přečte. Ta bude čubrnět, jak tady chyběla...:)

Liduš, je to přesně tak, jak píšete, nikdy jsme se osobně nesetkaly, ale stačilo pár mailíků a máme s Babkou k sobě hodně bízko. *srdce*

hodnocení

1x

Neznám Babku osobně, ale tady jsme se potkaly, píšeme si emaily a moc si rozumíme. Zpráva mne velmi zasáhla...hned posílám energii.

hodnocení

1x

Myslím,že má jiné starosti než si sednout k PC...Musí se se vším smířit dát hodně síly.Hlavně pozitivní psychiku určitě se z toho dostane je hodně lidí ,kteří chodí na dialýzu.

Zavináč, s tímhle naprosto souhlasím. Také je mi jasné, že až se "babka" zmátoří a bude mít chuť na komunikaci, tak první co otevře, bude poradna. A my se to ihned dozvíme. Já už bych ani tu její dceru moc neobtěžovala dotazy, určitě má sama hodně starostí a nemá to snadné. Už by asi bylo moudřejší nechat tuto otázku být až do doby, kdy se ozve samotná "babka". Všichni už jsme vyjádřili své pocity a myšlenky, stejně nemůžeme nic víc dělat. navíc jenom nakládáme na bedra "lisky" jakousi povinnost zjišťovat jak to s "babkou" pokračuje. A nikdo z nás neví, jestli to třeba té její dceři nevadí. Já hlasuji pro to, abychom nynína ni mysleli a přáli si, aby se brzo zase objevila a čekali.

liska5
hodnocení

Suzy, naše Babkazov má moc fajn dceru. Když jsem se teď naposledy zeptala, jak se mamince daří, odpověděla, že už na mne myslela. Tím mi trochu ubrala z výčitek, že jsem příliš netrpělivá. Ona chápe, že se ptám za všechny. Taky si uvědomuji, jak se věci mají a samozřejmě si dám pauzu. A budu pevně věřit, že tu jednoho dne naskočí vzkaz od Babkazov osobně.

30.04.19 16:09

berger*
hodnocení

1x

Je možné,že mi něco uniklo,ale... Liska5,nechtěla jste otravovat dceru,jenže je 27,5... Jak to je s babkazov?

liska5
hodnocení

Bergere, nevím, bohužel. Často na ni vzpomenu, třeba když tu vidím její odpovědi z minulých let. Každou změnu mi její dcera pokaždé hlásila. Ta poslední změna byla, že Babičku z Ov po návratu domů druhý den odvezla rychlá zpátky do nemocnice.

Má těch diagnóz víc a její stav vyžaduje pravidelnou dialýzu. Tuším, že bude na LDNce. Zkusím se tedy opět připomenout. Kdyby ale byla doma, tak se určitě ozve sama.

berger*

Njn,snad zjistíte nějakou lepší zprávu...

Zrovna dneska ráno jsem si také vzpomněla, že už je to hodně dlouho co nic nevíme. Ale nechtěla jsem se ptát, protože jsem sama navrhovala, abychom počkali. A pořád si myslím, že až se "babka" zmátoří,ozve se. Ale jestli si "lisko" troufáte, tak se za nás za všechny zeptejte. Díky. S.

lidus*

Holky vy mě děsíte, já z hrůzou a nadějí otevřu toto vlákno když vidím nějakou aktivitu.

liska5
hodnocení

Já se přiznám, že jsem nechtěla psát právě z tohoto důvodu. Ono píchne u srdce, když tu něco naskočí. A ono nic. Jen komunikace mezi námi tady.:(

Odkládám dotaz na dceru. Mám prostě obavy. A tím zjišťováním ničemu neprospěju, nic neurychlím. Přesto na to večer sednu a nechám ji od nás všech pozdravovat.*srdce*

Lisko,myslím si, že to je správné rozhodnutí. Nech to být. Ta dcera ví, že máme o "babku" starost, tak až bude chtít, ozve se. Nic nedělej, nech to být. Bůhví, s čím se potýkají. Ono když je to doopravdy, tak má člověk jiné starosti než psát do poradny. To mi ale připmnělo jeden příběh, který se tady před lety odehrál a kterému jsem já teda nikdy nevěřila. Jednalo se o jednoho rádce a pak tady jeho "vnuk" sáhodlouze a každý den popisoval, jak jeho děda umírá. A nejenom on,ale pak se přidala i nějaká jiná paní z rodiny a mně z toho nebylo dobře, protože jsem tomu nikdy nevěřila a přišlo mi to hodně morbidní. Ale byla tady spousta dobrých lidí, kteří uvěřili a vyjadřovali své opravdové pocity. Já jsem tenkrát měla podezření, že to psal jednoduše ten samý člověk a sám o sobě. Nikdy na to nezapomenu.

berger*

Myslím,Suzymon,že píšete o Čibukovi... Pokud si pamatuji,psal pod jeho nickem vnuk,potom se zaregistroval jako jakubděda. Já tomu věřil. Ostatně,myslím si,že tu občas dodnes píše,pod jiným,podobným nickem... Jinak asi máte pravdu,lépe neotravovat,jenže mi tady pár lidí chybí a zajímá mě,co je s nima. Babkazov je jedna z nich. Dobrá,už nebudu otravovat...

patronka*

Na Čibuka si velmi dobře pamatuji, krátce po jeho registraci jsem mu dávala recept na moučník s tvarohem, kterým chtěl překvapit manželku. To se podařilo, jen mu vytkla, že nepoužil moučkový cukr, ale ten já taky nedávám. Byl to lékař na penzi a o jeho smrti informoval jeho syn, vnuk s nickem @jakubdeda se přihlásil až později. Ani na chvilinku jsem o něm nepochybovala...:)

patronka*

Snad jsem si vzpomněla správně, ještě o něco později se zaregistrovala vdova po Čibukovi a tím pádem Jakubova babička, s nickem @magdalena a její avatar měl něco společného se srnkou...

Já si také samozřejmě pamatuji jakou měl přezdívku. Ale nechtěla jsem upřesňovat, protože si jsem dobře vědomá, že jsou zde pořád lidé, kteří té historce věřili a věří. A souhlasím s tím, že pokud se zde objevoval jako rádce "čibuk", nebylo mu co vytýkat. Byl to dobrý rádce. A ano, prezentoval se jako lékař. Ale osobně jsem ho neznala, tak nemám potvrzeno, zdali to byla pravda. Také nikdo nemá potvrzeno, že skutečně zemřel. A nikdo nemůže s jistotou prohlásit, že pak to byl skutečně jeho vnuk a posléze jeho ovdovělá manželka. Jenom se ví, že všichni psali z jedné adresy. Ono se to objevilo až později, když se zde zavedl ten systém s tím barevným označováním adres a všechno se obarvilo i zpětně, takže tam bylo vidět, že několik lidí píše z jedné adresy. A to by musel stát jeden druhému za židlí a čekat, až to jeden napíše, aby mohl psát ten další. Ale nikomu nechci brát jeho víru. Já jsem to podotkla jenom proto, že ono když se stane něco takového doopravdy, tak je to prostě jiné. No a tenkrát mi to prostě nějak celé nesedělo. Já z toho všeho co jsem tenkrát četla, měla divný pocit. Toť vše. Jen pro zajímavost. poradte.cz/...

V době, kdy psala na poradnu "majdaléna, čibuk a jakub děda", ještě nebylo možné poznat, že je vše psáno z jedné adresy, ale bylo znát, že je to psáno stylem jednoho člověka. Totéž je zřejmé i z pozdějšího vyprávění o umírání dědy, kde se celá rodina vyjadřovala sem, do poradny.

Jen dodám, že z odkazu je snadné vyčíst, že jako "jakubděda" se zde uživatel prezentoval asi měsíc před tím, než byl "čibuk" odvezen do nemocnice, takže ne až po jeho smrti. A je mi záhadou, že sem do otázky "kdo čím jsme", už psala rovněž "majdaléna", teda pozdější babička jakuba a všichni tři z jednoho počítače...

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 30. 05. 2019 22:23:51
Toto vlákno se týká něčeho a někoho jiného. Prosím respektujte a neřešte zde jiné věci. Díky!
patronka*

Tak jsem se tím prokousala, ale nijak mne to nepřesvědčilo. Babička teda byla @majdalena, to jsem popletla, ale vůbec nemuseli psát z jednoho počítače, většinou už máme doma wifi a tam je taky stejná IP adresa. Kdy byl kdo z nich registrován z toho vyčíst nelze, všechny tři registrace už byly "promlčeny". Já jsem zas nechala jednu registraci doběhnout, protože moje odpovědi byly najednou moderovány. Nakonec se ukázalo, že důvod byl v tom, že jsem sice psala z jednoho počítače, ale ten jsem používala doma i na chalupě a tím jsem se stala podezřelou :-D

Patronko, však jsem s takovou reakcí počítala a nejsem ani trochu překvapená. Byla bych, kdyby tomu tak nebylo. :)

Jen bych podotkla, že Váš případ s počítačem na chalupě bylo asi něco jiného. Já si totiž pamatuji, že jste to zde už řešila a bylo to vysvětlené i adminem. Nemyslím si, že by to bylo srovnatelné.

lidus*

Ti co o nich píšete, byli lidé jak z krakonošovy zahrádky, celé mi to přišlo jako vylhané.

patronka*

Jj, já to jen uvedla jako příklad, že IP adresa může být zavádějící údaj. Stejně jako jeden počítač s více IP adresami, tak víc počítačů se stejnou IP.;)

deteres

Taky jsem se na to podívala; vyjadřování toho chlapce rozhodně neodpovídá jeho údajnému věku (a skutečnosti, že měl jít na vysokou školu). Co mě ovšem zarazilo, je to, že právě suzymon po tom všem napsala. Možná, že kdybyste tenkrát vznesla námitky, které sdílíte až několik let poté, věřila bych vám, jak absurdní vám to přišlo.

sikovnaholka*
hodnocení

1x
Tuto poradnu jsem měla v dětství strašně ráda, i přes moje občas "nesmyslné" dotazy mi Babička z Ovy vždycky ráda poradila a vzpomínám na ní jen v dobrém. :) Nyní jsem se na poradnu vrátila, avšak pod jiným nickem, přeji ji hodně zdraví a štěstí a těším se na její návrat.

liska5
hodnocení

To bylo tak: všimla jsem si, že se Babkazov najednou odmlčela, tak jsem jí napsala mailem, jestli je v pořádku. A nic... Nakonec se mi ozvala její dcera, že s maminkou to nevypadá dobře. Stihla jsem jí ještě vzkázat, že jí všichni tady držíme palce, a pak ji převezli na JIPku.

72mona3*

Děkujeme, že jste dala vědět. M.

liska5
hodnocení

Přátelé, je to hodně vážné, hodně zlé... Jak začne selhávat jedno, tak následuje druhé...*modla**modla*

A do pr... *alene*

lidus*

Ano Jedubabičko, přesně tam.

liska5
hodnocení

*hej*Dobrá zpráva! Nastal obrat! Babička poprvé jedla! Komunikuje a prý vypadá líp! *vtip*

A že moc děkuje za naši podporu! *slunce**ua*

Je tam pořád vážný problém /ledviny - vys.tlak/, ale tohle je supéeéeéer!

Díky za dobrou zprávu *ua*

berger*

Ufff. Jen tak dál... Atˇ se to zlepší...

*uf* :) Už se na ni těším...*tanec*

lidus*

Huráááááááááááááááááááááááá.

26.03.19 20:22

Sláva, konečně dobrá zpráva, tak díky za ni ! *tanec**zdravi**slunce*

72mona3*
*srdce*
Moc děkujeme za dobrou zprávu. Výbornou zprávu. Evidentně to posílání pozitivní energie funguje. Jen tak dál *placni*
iz*

Uffffff ... vidíte ten kámen?

@Liska5 > dobře, že Vás tu máme. (--:

liska5
hodnocení

Vlasně to byla náhoda, taková souhra okolností, že se ze mne stalo médium. *hi*

A fakt jsem měla strach. Teď je důležité, aby se už nic nekomplikovalo.

liska5
hodnocení

Oprava: Vlastně...

26.03.19 22:00

Tak snad

Také mě potěšilo, že nastal obrat k lepšímu. Jak je aspoň trochu chuti k jídlu, hned je víc naděje. *srdce*

Děkujeme za dobrou zprávu. Jaga.

fialka2

Dobrá zpráva, díky za ni. Jsem opravdu ráda, snad už půjde jen k lepšímu. Držím palce i nadále!

blanka33*

Sláva! *slunce* Snad už to bude jen a jen lepší. *modla**palec2*

26.03.19 20:27
hodnocení

0x

Určitě ji dají opět dohromady ,,,jsem moc ráda za tuhle dobrou zprávu..

liska5
hodnocení

Poselství nás všech jsem Babičce vyřídila.*klik*

Zatím je to na každodenní dialýzu. Ale zázraky se dějí. Musí!*modla* Jak píše její dcera.

*hej*Tak pokračujeme v přenosu myšlenek a v držení palců a pěstí - jen ať to přinese štěstí*slunce*.

Nevěřím na zázraky - spoléhám na ně *srdce*

Věřím, že to dobře dopadne a že to "babi" zvládne.*andel*

hodnocení

0x

Držím všechny pěsti pro štěstí ! A myslím na Vás!

hodnocení

0x

babko,neflákej se v nemocnici a mazej k netu,kdo tady má za tebe pořád odpovídat.:)*smich*chceš větrník na fifejdy?

liska5
hodnocení

Dnes večer mi přišla zpráva, že naši Babičku z Ov přeložili z JIPky na standartní pokoj. Perspektiva asi taková, že na dialýzu bude pravidelně docházet. Věřím, že se brzy už sama ozve. Posílám jí další energetický příděl *slunce*

06.04.19 01:17
iz*

To se připojím > energie teď bude potřeba hodně. (--:

I mě to potěšilo. Jakmile přijímá potravu a z JIPky je už pryč, vypadá to všechno nadějně. *slunce*

Babčo, drž se, všechno bude zase jako dřív. Dorotka se Tě už nemůže dočkat a my na poradně taky ne. Jaga.

No tak konečně to je evidentně lepší. Jinak by ji nedávali na normální pokoj. Také na ni myslím.

Díky za dobrou zprávu.*tanec*

*palec*tak super! Však ono to půjde..*slunce*

Dobrá zpráva! *slunce* Babi z OV, teším se, až sem napíšte něco sama!

07.04.19 20:37

hodnocení

0x

Babi, myslím na Tebe a posílám přání všeho dobrého.

fialka2
hodnocení

0x

To přeložení je prima zpráva. BabkozOV drž se !

hodnocení

0x

Zase jedna dobrá zpráva - tak ať to pokračuje *slunce*

hodnocení

0x

Babka bude čučet, až se vrátí. ;)

liska5
hodnocení

Jen jestli mne Babkazov nesprdne, že jsem to její osobní drama přenesla sem. Kéž pochopí můj dobrý úmysl využít skupinové telepatie k ozdravným účelům. *modla**andel**modla**andel**modla**andel**modla*.

72mona3*

Liško, věřím že ne. Určitě ji potěší, kolik lidí na ni myslí. Moje babi v nemocnici taky byla moc ráda, když jsme vyřizovali pozdravy od lidí, kteří za ní nemohli přijít. Toto je stejné. Moc děkujeme hlavně vám, že jste nás informovala. Opravdu věřím, že kolektivní myšlení (v tomto případě velmi pozitivní myšlení) může hodně změnit. *srdce*

Tak toho bych se v případě "babky" vůbec neobávala. Ta bude mít obrovskou radost.

liska5
hodnocení

Aktuálně: Babkazov zatím nesmí z postele, ale dcera ji vzala na vozíku ven! *houpy**slunce* A že už i uděluje dobře míněné rady. Tak je to zase ona*smich*

Tak to je moc dobře. Určitě se to bude už jen lepšit! *slunce* Díky za zprávy, liško! *palec*

Huráááá *tanec**slunce**ua* bude to dobré !

72mona3*

Děkujeme za další informaci. Sluníčko (a čerstvý vzduch) určitě také pomůže, jestli u nich tedy vykouklo z mraků. *slunce*

Jakmile začala radit, je v podstatě zdravá *smich*

pt®

díky za zprávičku, sluníčko uzdravuje, babi přeji uzdravení... *slunce* *srdce* *andel*

hodnocení

0x

Super, mám velkou radost.

hodnocení

0x

Tak hurá! Za chvíli nám všechno sama poví...*klik*

lidus*
hodnocení

0x

Tak to je super, na Velikonoce je zde.

fialka2
hodnocení

0x

Skvělé, jsem ráda za zprávu. Říká se, že slunce neduhy vytahuje, tak snad babkazov brzy okřeje.

berger*
hodnocení

0x

Poslední příspěvek z 11.4.,dnes máme 25.4. Čtrnáct dní je občas docela dlouhá doba. Liška5,nic nového?

liska5
hodnocení

To víte, že na Babičku z OV myslím. Denně koukám, jestli už sem sama nenapsala. Zatím mi poslední zprávy napsala její dcera sama od sebe, tak jsem ukázněně vyčkávala. Slibuji, že se ještě dneska zeptám.

Lisko, já jsem také přesvědčená, že až bude Babka jenom trochu v pořádku, tak okamžitě sama napíše. Ono to není jednoduché v jejím věku. Sice nevím kolik jí je přesně let, ale nejmladší už asi není. A pokud podstupuje dialízu, tak to je náročné. Ale jsi hodná že se zeptáš. Tak dej pak vědět. Já budu prostě čekat, až se Babka znova objeví.

liska5
hodnocení

Dobrý den všem. Nepíše se mi to lehko. Zprávy nejsou nijak povzbudivé. Babičkazov byla doma sotva dva dny, a rychlá ji odvezla zpět do nemocnice. Dcera má pocit, že to na ni všechno nějak dolehlo vč. dialýzy, a najednou to byl jiný člověk... Ač se obě dcery u ní střídají, je to na ně dost. Nedávno byl totiž hospitalizován i jejich otec.

Vyřídila jsem od Vás pozdravy a vzkazy, a teď budeme dál doufat a věřit*modla**modla**modla*

Držím palce a doufám, že to nakonec dobře dopadne.*modla*

27.04.19 13:30

No snad to přesto dobře dopadne. Ona je opravdu ta dialýza hodně náročný zákok. Bude to holt trvat déle, než jsme všichni doufali.

Nezbývá než čekat a věřit *srdce*

hodnocení

0x

Držím palce,pěsti pro štěstí,myslím na Vás Babkazovko ,Držte se ať jste brzy FIT a opět mezi námi!

lidus*
hodnocení

0x

Babčo, prober se, mobilizuj síly, ještě toho na tomto světě máš hodně na práci. Každý den otevírám poradnu s nadějí, že už zase sedíš u pc. Takle by to nešlo, je mi smutno, tak sebou pohni a už napiš. L

Liško, díky za info.

liska5
hodnocení

Přátelé, tak jsem nechala od nás všech pozdravovat Babičku z OV. Dnes mi přišla reakce. Je to na dlouhé lokte. Babička navzdory hospitalizci od 14.3. ještě v nemocnici zůstává. Bude se ještě řešit přesun a zákrok na interně a pak teprve s velkými obavami domů. Na dialýzy ji bude vozit sanita. Tak zůstáváme držet palce vytrvale dál.*houpy**modla*

*alene*Myslím, že byste neměli psát do tohoto vlákna nějaké vzpomínky na jiné tazatele, jak oni řešili své zdravotní problémy. Ideálně by se nemuselo ani bodovat, protože snad jediné, co je na místě, je řazení podle data. Pak v tom je chaos, když staré informace a reakce přeskakují aktuální. Děkuji, Vaše věrná Liška

72mona

Liško, moc děkujeme. A palce držíme a držíme... *houpy*

@liska5 - Velký dík za informace - držím a nepřestávám :) (a lituju babičku, protože špitál v tomhle počasí je děs).

Ano, máš pravdu a já se omlouvám. Nebylo to ode mne zrovna moc moudré. A velké díky za dobrou zprávu. :)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. @liska5, taky vám moc děkuju za informace i za zprostředkování komunikace mezi námi - poradnou a "ostravskou babčou". Patří vám *palec*

Jsem přesvědčená, že tolik pozitivního myšlení má svou sílu. Napadá mě, že by třeba prospělo, kdybychom se domluvili a dokázali se zasoustředit na "babču" a posílali jí pozitivní energii a sílu po dobu cca 1 minuty. Energie všech se sečte, pokud to bude ve stejnou dobu. Domluvme se třeba na 12. hodinu polední a pak kteroukoliv celou hodinu počínaje 18.00 až do 12. hodiny půlnoční, kterýkoliv den, jak komu vyjde klidná chvilka, jak a kdy si kdo vzpomeneme. Lidi, co vy na to? Zkusíme to? Ida

Energii posílat neumím, ale mohu se v tu dobu pomodlit.

idanova*

Zdravím. @kartaginec *palec2*. Ida

liska5
hodnocení

Dobrý nápad! A což denně ve 12 a v 18 hod., aby se to "nerozmělnilo"? *modla* Neměla bych jí vzkázat, aby byla v tu minutu na příjmu? *slunce*Třeba se dozvíme, zda a jaký to mělo efekt.

hodnocení

0x

@idanova Mně se to líbí, stejně na ni myslím.

lidus*
hodnocení

0x

Díky za info, vzpomínám stále ale neumím se ani modlit a poslat energii co bych potřebovala sama už vůbec ne.

liska5
hodnocení

Ale vzpomínáte, a to je podobné.*srdce*

idanova*
hodnocení

0x

Moc a moc vás zdravím *srdce* a vítám zpět mezi námi. Je milé, že už jste se sama mohla ozvat. Všichni jsme na vás mysleli a těšili se, až se nám vrátíte. Máme tu tolik "práce" s těmi diskusemi, už jsme potřebovali pomoc *smich*. Tak se hodně šetřete, nabírejte sílu a pomalu se připravujte na svůj díl rad. Tak hodně zdraví *slunce*, radosti *slunce*a zdraví *slunce*. Ida

doplněno 20.06.19 12:53:

Jo a málem bych ze samé radosti *ua*zapomněla dát body. Taková zpráva si body zaslouží! Tak @babkazov, dávám vám rovnou 2 *palec2*. Ida

doplněno 20.06.19 12:58:

*alene* Tak body už mám v tomto vláknu přečerpané *smich* , tak měním na *palec**palec2**palec*. Ida

hodnocení

0x
Tak ať jste fit jako
Držme palce Babkazov! #9

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]