Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PLÁNOVANÝ VÝPADEK Poradny, NEDĚLE

Od: admin® odpovědí: 33 změna:

Dobrý den,
na tuto neděli je plánovaná aktualizace serveru, která zabere cca 30 min a v té době bude server nedostupný.

Aktualizace proběhne v neděli 24.2.2019 v 6.00 hodin.

PLÁNOVANÝ VÝPADEK Poradny, NEDĚLE

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak to je hodně špatné - člověk má rozplánovaný celý den a do toho taková komplikace . Zdravím!

still10k*
hodnocení

0x

Tak ať se práce daří :)

Mno radši počítejme hodinu, kdyby se vyskytla nějaká chybka *chyba* *pracant*

hodnocení

Doufám, že to bude spíš 20 minut... :)

Je to otestované na klonu a žádné velké chyby jsem nenašel. Ale je možné, že něco bude potřeba upravit za běhu. *chyba*

Snad to nebude perné ráno. *spat*

Kalná rána bývají horší ;) - tak ať to klapne.

hodnocení

0x

V neděli a tak brzo? To už nespíš?

hodnocení

Všechno se plánuje tak, aby to poznalo co nejméně lidí tedy uživatelů. Neděle v 6 ráno je přijatelnější než poledne či večer. :) Tohle by mělo ovlivnit jen 200-400 přichozích.

ale to se v neděli moc nevyspíš, nebo to musíš dohnat...

Tak doufejme, že nebude někdo potřebovat poradit jakým bezbolestným způsobem spáchat sebevraždu. *zed*

hodnocení

nn, to je můj běžný režim... i Anni jsme si tak načasovali, takže čas ideál. :-D

PLÁNOVANÝ VÝPADEK Poradny, NEDĚLE #2
still10k*

Má děvče na toho červenýho psa vůbec papíry? *smich*

Celá tatínek.

*houpy*

hodnocení

0x

Tak snad budu mít v neděli lepší spaní než dneska, abych se v šest nenudil :-D

hodnocení

0x

Tak já hlásim, že v neděli v 6:00 mám ještě půlnoc *smich*

Ale na druhou stranu ve čtvrtek si dám údržbu od 5h :-P

hodnocení

0x

Tak hezkou pracovní neděli a ať se dílo daří.

*placni*

:)

hodnocení

0x

Tak jsem čekal ny výpadek a nestihl jsem ho.

Tak příště.

ben®

milancukrar - asi Vám jde špatně kalendář a potřeboval by seřídit .

72mona3*

Já mám taky neděli*slunce*M.

Asi řo bude tím, že jsem nadovolené a nevnímám dny.Je pravda, že je sobota a až zítra to vypukne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že po servisu poradny (výpadku) vše funguje, ale stránka Ohodnocené odpovědi se nyní načítá poměrně dlouho (asi 5 vteřin). Načtení jiných stránek poradny je rychlejší, tak proč je problém zrovna u této stránky a nešlo by to zrychlit? Zdravím!

doplněno 24.02.19 07:41:

admin - ano, už to frčí a je to fofr. Děkuji Vám.

doplněno 24.02.19 07:47:

admin - já jsem zaznamenal jen problém v rychlosti načítání u té jedné stránky a ta nyní jde bleskově.

hodnocení

Mám tu jeden dobrý citát: "Na dobré věci je potřeba si počkat." admin poradte.cz

*smich2* Už je to krapet rychlejší ;)

hodnocení

Celkově mi to přijde fofr, ale zatím je zde málo uživatelů. Uvidíme večer...

hodnocení

Mám časy na všech stranách v ms, takže to vidím přesněji :) Zatím je vše rychlejší. Ještě jsem pár kousků upravil (zrychlil), ale na finální zhodnocení si musíme počkat až bude server řádně vytížen tedy k večeru. :)

ben®

admin - mám ještě jeden problém. Po výpadku už nefunguje přeposílání odpovědí na mail. Nastavení zde je OK a schránka na Seznamu také (poslední odpovědi byly včerejší a dnešní už vidím jen zde, ale na Seznam nedorazí). Můžete se na to podívat? Děkuji.

hodnocení

Ano, je to tak. Je to opraveno a při nejbližším intervalu opět začnou odcházet. díky!

ben®

admin - moc děkuji za opravu. Už to zase funguje a přeposílá.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak nevím zda to souvisí ale nejdou mi teď vložit obrázky , odpověď se časově posune ale obrázek tam není.

still10k*

test vkladani obrazku

edit: No jo, fakt obrazek nikde *zima*

výtka
Upozornění od administrátora 24. 02. 2019 12:31:12
Ale já ho mám, kočka... *smich2*
still10k*

Viď? Pěkná fotka *hledam*

hodnocení

Obrázky opraveny... nová DB je o něco chytřejší a netoleruje tolik věcí. *king*

PLÁNOVANÝ VÝPADEK Poradny, NEDĚLE #3

lmgify
hodnocení

0x

Jsem vážně jediný, komu poradna nefungovala snad 2 hodiny?

Od cca 4:50 (poprvé zpozorováno): Spojení se nezdařilo + animovaný gif (ukázka z filmu), kde někdo v kanceláři bere svůj obličej do dlaní

od cca 6:05(?) všeobecná nedostupnost serveru

hodnocení

NN, vsimnulo si nás toho víc
lmgify

Aha, já jen, že žádnou jinou diskuzi k výpadku jsem neviděl a zde všichni operují s těmi slíbenými 30 minutami.

hodnocení

Ladil se SSL certifikát :(...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]