Nejste přihlášen/a.
Pokud se mi líbí odpověď na můj dotaz, tak mohu "hlasovat" - tuknutím ma zelené kolečko s bílou "fajfkou".
Ale mě zajímá když je tam nula, tak proč se změní na číslici 2 a ne na číslici 1
Dobrý den, systém poradny je nastaven tak, že zakladatel dotazu (registrovaný či neregistrovaný uživatel) uděluje "dvojbod", který se započítává do celkové statistiky ohodnoceného rádce (jeden bod ještě nikoliv). Vy, jako neregistrovaný, jinde (v cizích dotazech) hodnotit stejně nemůžete (ani jedním bodem) - registrovaní tam hodnotí buď jedním bodem nebo i "dvojbodem" (to je dáno zase výsledkem jejich celkové statistiky). Zdravím!
P.S. To hodnocení si můžete vyzkoušet i zde .
slavo - ano, protože hodnotíte ve svém založeném dotazu (a pozadí "fajfky" je nyní modré - když hodnotí registrovaní v cizím dotazu, tak je zelené).
Je to snadné, když hodnotíš odpověď na svůj dotaz, jsou to dva body modré, když ohodnotíž odpověď cizí, je to jeden bod zelený. Je to složité? Myslím že ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.