Nejste přihlášen/a.
tak mě ráno po návratu z cest napadlo podívat se na první dotaz na poradně... a měl bych si registraci opravit Asi jsem zkoušel registraci jako takovou nebo jsem si tam vložil první záznam při založení databáze. Skutečně první dotaz byl o pár dnů později 17/9... sám jsem si ho napsal, sám si na něj odpověděl... jako na dalších x prvních
Skutečně první otázka s číslem 1 i číslo příspěvku 1: poradte.cz/...
Díky všem za účast a pomoc ostatním!
to byla nutnost - do prázdné poradny ti nikdo nic nenapíše
Ale za velmi krátkou dobu přišlo dost výrazných pomocníků: Mav, Spider, Al... nerad bych na někoho zapomněl, tihle byli nejvýraznější.
Mně je to přece jasný. Fakt je ten, že se ti dílo povedlo. Jinak bych tu asi nebyl už tři roky uvázanej, jako pes u boudy.
Je to jak u většiny dnes bohatých - neptejte nějak jsem získal první milión, všechny další už jsou legální
Přispívam roky, poslední raději bez přihlášení, jen občas se přihlásil aby nezanikl.
To je krásný. Ještě jednou tolik a budem plnoletí. Všem přeju hodně užitečnejch rad na srozumitelný dotazy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.