Nejste přihlášen/a.
Jsem tu nějakých 8 let a nepamatuju, že by se některá ze stovek mých otázek ztratila. Něco děláte špatně. Nevložil jste otázku do nesprábné rubriky? V tom případě mohl některý ze "syslů" otázku přesunout jinam.
Pokud by ji sys přesunul,přišla by mu zpráva na mail,ne?
Všiml jsem si,že občas celá otázka i z odpověďma zmizí beze stopy. O důvodech mohu jen spekulovat. Poslední zmizelou jsem postřehl asi před týdnem,na slovenském poradte...
Dobrý den, je docela výhodné denně sledovat rubriku Přesunuté a přejmenované otázky. Zdravím!
Mně taky zmizela otázka, na kterou jsem před pár týdny odpověděla. Zněla asi tak: Jaký máte názor na sqotující Slovany s alkoholem a tvrdou muzikou? Něco v to smyslu. Vyhledala jsem si něco o tom a svůj názor napsala. Možná ta odpověď neodpovídala zcela pravidům /vlastní politický názor/. Tak ať je teda vymazána moje odpověď a otázka zůstane viset. Nebo byla přesunuta?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.