Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se ztrácí otázky

Od: igor* odpovědí: 11 změna:
Nová otazka se zde dlouho neohřeje a najednou se vytratí. Po zadání odkazu z e-mailové adresy se objeví toto znění v běžící reklamě textu "nikdy jsem nic neviděl,nemůžu to nějak najít, asi nějaký omyl" Kdo z koho tu dělá pitomce? Otázka zněla na opravu mého auta. Je to v rozporu s pravidly? Je to nějaké divné v této poradně mazat otázky lidí pro nic za nic?Prosím o vyjádření admina.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jsem tu nějakých 8 let a nepamatuju, že by se některá ze stovek mých otázek ztratila. Něco děláte špatně. Nevložil jste otázku do nesprábné rubriky? V tom případě mohl některý ze "syslů" otázku přesunout jinam.

berger*

Pokud by ji sys přesunul,přišla by mu zpráva na mail,ne?

Všiml jsem si,že občas celá otázka i z odpověďma zmizí beze stopy. O důvodech mohu jen spekulovat. Poslední zmizelou jsem postřehl asi před týdnem,na slovenském poradte...

Blbosti a duplicity se mažou, to ano. Ale jinak ne.
iz*

@Berger > míníte otázku (tu jsem nahlásila já) od "pančuškového trolla"?

berger*

Iz,asi ano,to bude ono.Chvíli jsem nesledoval,co se tam dělo a potom už jsem ji nenašel. Takže troll,hm. Tipl bych,že tu bude ještě jeden...

hodnocení

2x
Igore, kecáš. Taková otázka ti nezmizela. A tvá nová masturbační rovnou neprošla.
Elčo z Polska. *bzum*

hodnocení

0x

a jakou otázku postrádáš? Dej link z toho mailu...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je docela výhodné denně sledovat rubriku Přesunuté a přejmenované otázky. Zdravím!

poradte.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Mně taky zmizela otázka, na kterou jsem před pár týdny odpověděla. Zněla asi tak: Jaký máte názor na sqotující Slovany s alkoholem a tvrdou muzikou? Něco v to smyslu. Vyhledala jsem si něco o tom a svůj názor napsala. Možná ta odpověď neodpovídala zcela pravidům /vlastní politický názor/. Tak ať je teda vymazána moje odpověď a otázka zůstane viset. Nebo byla přesunuta?

stefan*
hodnocení

0x

Dnes ráno jsem mamce vložila dotaz, rubrika stížnosti - Problém se sousedem a nemůžu ji najít. Byla smazána? A proč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]