Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OTÁČENÍ OBRÁZKŮ NA PORADNĚ

Od: admin® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
udělal jsem takovou novinku, co měla být už dávno. Otáčení obrázků. Jediný, kdo může obrázky otáčet jsem já. Při každém otočení dochází k malé ztrátě ostrosti, takže chci předejít tomu, že dva sys budou otáčet jeden obrázek najednou a vznikne torzo. :)

Pokud na nějaký špatně otočený obrázek narazíte klidně ho mi nahlašte. Zatím jsem prošel posledních 1.000 a pár jich otočil.

Po otočení se na týden změní URL obrázku, aby se všem načetla upravená verze. Pokud je obrázek starší než týden, pak už to bude blbé pro ty, co mají v cache špatnou verzi. Uvidí rozklížený obrázek než použijí CTR+F5 :) Snad k tomu nebude docházet.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že jste si dobrovolně přidělal práci . Ovšem, jinak dobrý počin, který nám bude šetřit krk. Zdravím!

hodnocení

0x

Proč by byl problém s cache? Stačí URL upravit třeba takhle "obrazek.jpg?v=2" a načte se správně vždy.
Nebo to můžete zautomatizovat přes obrazek.jpg?v=DatumPosledniZmenySouboru, např. v PHP přes filemtime().

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]