Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problémy, které se týkají vnitřní pošty.
1/ Paní jede na čas blízko k nám, oslovila mě 7. 10. vnitřní poštou, chtěla více informací. Napsala jsem jí dlouze kdeco, kam chodit, jak používat MHD, jaká zábava tam je, příroda, dokonce jsem jí navrhla, že za ní mohu přijet a něco podniknout i spolu.
Odpověděla jsem jí hned druhý den, aby se brzy dozvěděla potřebné - 8. 10. Je to už takřka měsíc a můj dopis zůstal neotevřený.
2/ Pán se mě přímo na Poradně zeptal: Jak jste zjistila, že...? Bylo zbytečné to ventilovat na Poradně, odpověděla jsem mu tedy vnitřní poštou. Bylo to 17. 10. I tento můj dopis zůstal neotevřen.
Nevím, jak je to u ostatních /asi stejné/, ale mně bliká Vnitřní pošta podtržená, když mám od někoho zprávu. Tak si ji hned otevřu. Je možné, aby zpráva měsíc blikala a adresát si ji přesto neotevřel?
Je faktem, že paní byla na Poradně naposledy 8. 10., ale pán 31. 10.
Jak tedy naťuknout liknavé adresáty, aby si zprávu přečetli? I když je fakt, že pro toho pána to až tak moc důležité nebylo, pro tu paní ano. Poraďte mi tedy, jak na to?
Dík všem. Jaga.
Ahoj Jago. Také mám dvě odpovědi neotevřené. Chvíli mě to trápilo, ale pokud nejde o život. . .?! Rubrika Vnitřní pošta by měla mít výraznější upozornění, že je tam nová zpráva. To je fakt! Ale z druhé strany si říkám, že ten, komu jsem odepisovala, si poštu hlídá, protože na odpověď čeké. A když neotevřel, prostě o ni nestojí. LIdi jsou různí
Ahoj, Hejkálku, děkuji a přeji krásný den, bez deště, se svíčkami a vzpomínkou na ty, kteří už nejsou s námi a s láskou k těm, kteří s námi jsou.
asi jste všichni zapomněli, že se pošta přeposílá na mail... je tedy pravděpodobné, že pošta je už dávno přečtená. Pouze dotyčný/á neměla tu slušnost poděkovat popř to udělala odpovědí na mail, který jí přišel (v tom případě se jí měl vrátit s vysvětlením).
To blikání je výrazné a přitom ještě neprudící. Mohli bychom tam klidně přidat gong, ale třeba já si chci občas nechat nějakou poštu nepřečtenou a ty bych se ugongoval při načtení každé nové strany - z mailu vím oč jde a nechci na to zapomenou a vyřešit, až k tomu budu mít náladu/podmínky/příležitost
Pokud si vnitrni postu preposlu na osobni mejl tak si ji prectu v mejlu a neotviram ji na poradte.cz .
Že se vnitřní popšta přeposílá na mail,na to jsem zapomněla jako na smrt. Takže je možné, že si to dotyční přečetli v mailu.
Ta paní měla jet do lázní, tak sháněla informace, o MHD, o divadle, kam by ráda zašla...atd. Tak jsem všechno našla a hned odepsala, aby vše věděla, než pojede. Takže je klidně možné, že informace ode mne skutečně má, jen se nenamáhala odpovědět, byž i jedním slůvkem. A já si dělám těžkou hlavu, že to neotevřela.
Ale nevadí, říká se přece. že lidé jsou různÝ. Dík za vysvětlení. Jaga.
Faktem je, že to blikání podtržítka je naprosto nevýrazné. Mohlo by třeba blikat červené podsvícení celého tlačítka. také se mi tu jednou stalo, že jsem člověka, co se mě dál vyptával ve vláknu upozornil na odpověď ve vnitřní poště a on napsal, že neví co to vnitřní pošta je a jak ji použít.
Na email mu to sice chodit může, ale pokud zadal nějaký málo používaný email a nemá upozornění třeba na mobil tak to taky nemusí zjistit měsíce.
doplněno 02.11.13 12:16:stačilo by zvýraznit to blikání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.