Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vím, že zde už existují dvě vlákna pro rok 2018 zde a zde a přesto si dovoluji založit třetí a věřím, že poslední. Svá uveřejněná přání sem prosím už nepřesouvejte. Víme, kde jsou a máme je všichni načtená.
Místo klasického přání krásných Vánoc pro všechny na poradně i mimo ni přikládám návod, kdy jít na večeři, ke stromečku a kdy se zase vrátit. To vše podle minulého roku.
Jak vidno od 13 hodin nastává klid nebo naopak poslední shon (?) a v pět hodin už chce být v klidu podstatná část lidí. Klid nám vydrží tak do 21 hodin, kdy už se ho nabažíme a vracíme se zpět.
Tak nezapoměňte být od jedné v útlumu, v pět se najíst a v devět mazat zpět do rutiny.
Tak šťastné a veselé.
Dobrý den, asi je ve společnosti něco špatně, když rádci opouští rozpracovanou "šichtu" a dávají přednost rodině, večeři, stromečku a dárkům . Snad to letos zachrání chytré mobily, které si lze vzít i k večeři a stromečku
. Zdravím!
Bene, tak to je naopak dobře. Rádci jsou schopni se odpoutat od "netu" ve sváteční den se věnovat rodině, štědrovečerní večeři, vánočnímu stromečku a dárkům. Pokud to máš nastavené jinak, je mi tě upřímně líto.
Přesto ti přeji příjemně prožité vánoční svátky a hodně štěstí a zdraví v novém roce.
jurajjuraj - to by Poradna strádala .
satam - do p*dele, to nevidíte ty žluté rozesmáté tvářičky? To už nikdo nevnímá vtip?
Záleží, jestli jsi pravák či levák.
Pokud však striktně dodržujete pravidla stolování, ideální je mít mobil a talíř v jedné linii. Pro lepší komfort se již prodává speciální držák, který se upevňuje přímo na talíř. M.
Spodní část nikoliv, když se nesoustředí té, kydnete si salát na displej.
Mobil se zásadně neodkládá, ale drží se v ruce jako každý den. Vánoce nejsou důvod pro odložení mobilu nebo vypnutí počítače.
satam - a ne a ne. Jsem vytočený, jak sud od piva a rozpálený, jak kamínka "vincek". Jdu se obléci do černého a jestli se tady dnes zjeví Ježíšek, tak mu nakopu zadek.
Mono, ten salát si na displej mobilu pod talířem kydnout nemůžete. Ovšem ta představa salátu na displeji není vůbec špatná Docela by mě zajímalo, co by ten salát navolil
A prosím doplň: Ben chtěl ... Asi mám dlouhé vedení a nějak jsem to nepobral
@pckop: Vřele s tebou souhlasím. Pak odpadá dilema kam s ním, resp. jeho (mobilu) poloha u talíře Ale není mi jasné, kam umístíš PC na štědrovečerní stůl
Nebo pod stůl...?
@ben: A sakra ... Chudák Ježíšek
Ale že jsem se s chutí zasmála! Pro mě tohle povídání neplatí. Já mám mobil tlačítkový. Z muzea projevili zájem.
Satame, PC samozřejmě na stůl místo nějaké vánoční výzdoby. Na stole musí být věci důležité a potřebné.
Satame, aspoň něco máš. (dlouhé vedení).
A teď bychom si mohli vysvětlit, kolik stran má talíř...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.