Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se slaví Vánoce na poradně

Od: admin® odpovědí: 32 změna:

Dobrý den,
vím, že zde už existují dvě vlákna pro rok 2018 zde a zde a přesto si dovoluji založit třetí a věřím, že poslední. :) Svá uveřejněná přání sem prosím už nepřesouvejte. Víme, kde jsou a máme je všichni načtená.

Místo klasického přání krásných Vánoc pro všechny na poradně i mimo ni přikládám návod, kdy jít na večeři, ke stromečku a kdy se zase vrátit. To vše podle minulého roku.

Jak vidno od 13 hodin nastává klid nebo naopak poslední shon (?) a v pět hodin už chce být v klidu podstatná část lidí. Klid nám vydrží tak do 21 hodin, kdy už se ho nabažíme a vracíme se zpět. :-D

Tak nezapoměňte být od jedné v útlumu, v pět se najíst a v devět mazat zpět do rutiny. *sarkasmus*

Tak šťastné a veselé. :)

Jak se slaví Vánoce na poradně

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, asi je ve společnosti něco špatně, když rádci opouští rozpracovanou "šichtu" a dávají přednost rodině, večeři, stromečku a dárkům . Snad to letos zachrání chytré mobily, které si lze vzít i k večeři a stromečku . Zdravím!

jurajjuraj*

nejlepsi je kdyz se ten chytry mobil vypne 23.12. a zapne az 27.12, to je teprv parada

Bene, tak to je naopak dobře. Rádci jsou schopni se odpoutat od "netu" ve sváteční den se věnovat rodině, štědrovečerní večeři, vánočnímu stromečku a dárkům. Pokud to máš nastavené jinak, je mi tě upřímně líto.

Přesto ti přeji příjemně prožité vánoční svátky a hodně štěstí a zdraví v novém roce.

ben®

jurajjuraj - to by Poradna strádala .

satam - do p*dele, to nevidíte ty žluté rozesmáté tvářičky? To už nikdo nevnímá vtip?

Blbý vtip na Štědrý den*bzum*

72mona3*

Satame, díky. Když vidím tvou reakci, odložím tablet mnohem dříve, než určuje křivka. *fn*

Bene ;)

berger*

Souhlas se satamem,chápu ho. Zítra přijedou "mladí". Co jsem vysledoval,mají snad ty mobily přirostlé k rukám. Přemýšlím,jak doma zrušit signál... *smich*

hodnocení

Stačí přihodit *sarkasmus* a vyhneme se nedorozumění. *smich2*
72mona3*

Admine: Ha ha ha. *sarkasmus*

Takhle?

Tak já nevím, bena jsem pochopil a to se nepovažuju zá génia :)

hodnocení

0x
Když jsme u té večeře, mám dotaz:
Na kterou stranu talíře se pokládá mobil při štědrovečerní večeři?

Když už, tak na spodní*smich*

ben®

hejkal - napsal bych něco vtipného, ale už na to nemám chuť. Dnes je asi svátek smutku a pláče.

72mona3*

Záleží, jestli jsi pravák či levák.

Pokud však striktně dodržujete pravidla stolování, ideální je mít mobil a talíř v jedné linii. Pro lepší komfort se již prodává speciální držák, který se upevňuje přímo na talíř. *smich*M.

Spodní část nikoliv, když se nesoustředí té, kydnete si salát na displej.

Ale no tak, bene! Odlož smutek a pláč a pojď se bavit s námi.

majsterjoe*
V dnesni dobe? Asi zalezi na veku, ale vetsina by ho nejraději mela porad v ruce. (Myslim ten mobil.)

Mobil se zásadně neodkládá, ale drží se v ruce jako každý den. Vánoce nejsou důvod pro odložení mobilu nebo vypnutí počítače.

72mona3*

Satame, Satame *tyty*

Ben chtěl...

ben®

satam - a ne a ne. Jsem vytočený, jak sud od piva a rozpálený, jak kamínka "vincek". Jdu se obléci do černého a jestli se tady dnes zjeví Ježíšek, tak mu nakopu zadek.

Mono, ten salát si na displej mobilu pod talířem kydnout nemůžete. Ovšem ta představa salátu na displeji není vůbec špatná*smich* Docela by mě zajímalo, co by ten salát navolil*haha* A prosím doplň: Ben chtěl ... Asi mám dlouhé vedení a nějak jsem to nepobral:-D

@pckop: Vřele s tebou souhlasím. Pak odpadá dilema kam s ním, resp. jeho (mobilu) poloha u talíře*smich* Ale není mi jasné, kam umístíš PC na štědrovečerní stůl*sok* Nebo pod stůl...?

@ben: A sakra ... Chudák Ježíšek*plac*

:-D *smich* *haha* *smich2*Ale že jsem se s chutí zasmála! Pro mě tohle povídání neplatí. Já mám mobil tlačítkový. Z muzea projevili zájem. *tyty*

Satame, PC samozřejmě na stůl místo nějaké vánoční výzdoby. Na stole musí být věci důležité a potřebné.

72mona3*

Satame, aspoň něco máš. *smich* (dlouhé vedení).

A teď bychom si mohli vysvětlit, kolik stran má talíř... :-P

Řekl bych, že všechny:-D

vilik*
Jestli chcete mít klidné (nejen) svátky plné pohody, tak správné umístění mobilu je vždy displejem dolů.
72mona3*

Vilík - ano, když ležím na zádech, ani to jinak nejde.

vilik*
Samozřejmě jsem myslel při večeři - tedy položený na stole.
Ovšem každý máme jiné stravovací návyky.
Když ležím na zádech, mám ho kolmo, maximálně v úhlu 75-85 stupňů. Pořád se bavím o mobilu.
72mona3*
Je dobré vysvětlovat,Viliku: jestli chcete mít klidné (nejen) svátky plné pohody,... :-D

Nechápu...*nevi* Co je to "štědrovečerní večeře"? Čím se liší od ostatních večeří? Proč bych při ní měl odkládat mobil? *sok*

hodnocení

Pozor, už max necelou hodinu! *jezisek*
vilik*
Konečně můžu jednou taky něco pozvednout.

still10k*
hodnocení

0x

Už jsem spořádal 1,5 dvoukoláku cukroví. Jestli se zítra neozvu, nastala prudká chemická reakce s rybou a salátem, kterou bude následovat tak půl kila čokolády ze stromečku *smich*

Šťastný a veselý všem lidem dobré vůle *slunce**pozdrav*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]