Nejste přihlášen/a.
Kam se poděla rádkyně Pohanka? Dlouho se tu neobjevila.
Ano, nechci být registrovaná, nechci být bodovaná. S těmi body a žebříčky se mi to nelíbí. Tím nechci říct, že to chce změnu. Rozhodla jsem se sama za sebe.
Nejde to jinak, než přestat používat rok a půl přihlášení. Viz FAQ.
Je pravda ale, že se tady člověk poučí a dozví nové věci.
To mě nenapadlo, že se mám na konec rady navíc podepsat. Asi takhle? Pohanka.
P.S. To ale může někdo zneužít a odpovídat jako já.
Problém měla až zaregistrovaná ,,sisi,,.
72mona3 - vidím to stejně. Rozumím tomu spíše tak, že kdo mění nicky, tak může měnit snadno i své názory či pohlaví (jednou se zde vydává za muže a jindy za ženu) a nenese "kůži na trh".
Registrace "mě hlavu neutrhne" a radím proto, že můžu pomoci a poradit, ne kvůli bodům (to už je jaksi navíc, určitý bonus).
Každý má na to jiný názor.
Když si vzpomenu třeba nedávno na ,,strejce,, tak se slušně loučil a stejně to bylo pro někoho špatně, nezavděčil se.
Nevím, co má ,,ben,, proti změně pohlaví. To je přece již normální, že se dopoledne bude osoba cítit jako muž a odpoledne bude chtít oslovovat Evičko. Když budou i děti od 12 let mít možnost požádat o změnu.
-------------------------------------
Myslím, že jsem ještě ani jednou nepsala pod jiným rodem, pouvažuji, jestli ,,to,, střední rod nebude lepší. Budu světová, budu IN.
Pohanko, možná je to jen způsob ochrany, že? A máte pravdu, všem se nelze zavděčit. Omlouvám se, pokud to vyznělo nějak rýpavě, rozhodně jsem to tak nemyslela (kolegyně mi taky říká, že mám moc otázek, na které nelze odpovědět )
Jinak věřím, že Ben proti změně pohlavi vůbec nic nemá, pokud budete jednou ta pohanka, podruhé ten pohanka a nebo budete "in" ... Nenechte se rozhodit a mnou už vůbec ne
M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.