Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdejší rádce

Od: nov odpovědí: 21 změna:

Kam se poděla rádkyně Pohanka? Dlouho se tu neobjevila.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zajímavé, včera jsem si na ni také vzpomněla :) Ráda slyším, že tu stále je :)

nov
21.12.18 12:12
hodnocení

I já *slunce*

jetotak
hodnocení

3x

Ano, nechci být registrovaná, nechci být bodovaná. S těmi body a žebříčky se mi to nelíbí. Tím nechci říct, že to chce změnu. Rozhodla jsem se sama za sebe.

Nejde to jinak, než přestat používat rok a půl přihlášení. Viz FAQ.

Je pravda ale, že se tady člověk poučí a dozví nové věci.

72mona3*

Nechcete být registrovaná a bodovaná, chápu.

Ale proč inkognito? M.

jetotak

To mě nenapadlo, že se mám na konec rady navíc podepsat. Asi takhle? Pohanka.

P.S. To ale může někdo zneužít a odpovídat jako já.

Problém měla až zaregistrovaná ,,sisi,,.

jetotak

Oprava, mělo být správně ,,ač,, zaregistrovaná ...

72mona3*
Jak chcete *nevi*
Já to jen soudím dle sebe. Pokud bych nebyla registrovaná,používala bych i tak jeden nick. A zvlášť, pokud bych tu byla už nějakou dobu.
Tak mě to prostě jen zarazilo, no. *nevi*
ben®

72mona3 - vidím to stejně. Rozumím tomu spíše tak, že kdo mění nicky, tak může měnit snadno i své názory či pohlaví (jednou se zde vydává za muže a jindy za ženu) a nenese "kůži na trh".

majsterjoe*
No a co. Tady je spousta lidi, co jsou schopni ostatni nenávidět za jejich nazory.

Registrace "mě hlavu neutrhne" a radím proto, že můžu pomoci a poradit, ne kvůli bodům (to už je jaksi navíc, určitý bonus).

jetotak

Každý má na to jiný názor.

Když si vzpomenu třeba nedávno na ,,strejce,, tak se slušně loučil a stejně to bylo pro někoho špatně, nezavděčil se.

Nevím, co má ,,ben,, proti změně pohlaví. To je přece již normální, že se dopoledne bude osoba cítit jako muž a odpoledne bude chtít oslovovat Evičko. Když budou i děti od 12 let mít možnost požádat o změnu.

-------------------------------------

Myslím, že jsem ještě ani jednou nepsala pod jiným rodem, pouvažuji, jestli ,,to,, střední rod nebude lepší. Budu světová, budu IN. *bzum*

72mona3*

Pohanko, možná je to jen způsob ochrany, že? A máte pravdu, všem se nelze zavděčit. Omlouvám se, pokud to vyznělo nějak rýpavě, rozhodně jsem to tak nemyslela (kolegyně mi taky říká, že mám moc otázek, na které nelze odpovědět ;))

Jinak věřím, že Ben proti změně pohlavi vůbec nic nemá, pokud budete jednou ta pohanka, podruhé ten pohanka a nebo budete "in" ... Nenechte se rozhodit *mir*a mnou už vůbec ne ;) M.

hodnocení

2x

Je zde pořád. Přispívá pod jinými nicky.

nov
hodnocení

Děkuji za odpověď.

tentato
hodnocení

0x

Pa, pa. Už tu stejně končím. *nene* Pohanka. /jetotak/

ldk

To je škoda, Pohanka sem patří. :)

ben®

Myslím, že "pohanka" již není uražena a je zpět jako "belicka".

72mona3*

*zmateny* možná nechtěla být prozrazena...

iz*

@Ben > Pohanka radila lépe, nezdá se mi, že by se skrývala za Belickou.

Taky mě napadlo, že belička je pohanka.

Tak! A teď aby si vymyslela nový nick *smich*

(jestli je to ona)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]