Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dovolím si založit vlákno pro možnost popřát si zde k Vánocům. Kdo má zájem, tak může vložit obrázek nebo jen přání napsat. Hezké Vánoce všem a zdravím!
Také připojuji své přání pro všechny lidičky zde, přeji štěstí, zdraví, pěknou vánoční pohodu a vše nej nej v novém roce. Ze srdce přeje Maky.
Obrázek sem vložit zrovna neumím, tak a spoň přeji Veselé svátky 2018! S vůní Františků, purpury, máte-li plotnu, - nebo santalových tyčinek.
Jožka se modlí před Vánocemi a na konci modlitby zakřičí: "Ježíšku, dones mi kolo!”
"Ježíšek není hluchý,” domlouvá mu sestra.
"Ale babička ano.”
"Mámo, cítíš to? Vůně vanilky, vánočního cukroví...”
"Cítím, cítím - sousedi se ale mají!”
______________________________________________________________________________________________Neslušné slovo.
Ptá se matka svého syna: "Kdo tě naučil říkat slovo zatraceně?”
"Ježíšek.”
"Nelži.”
"Přísahám. Když nesl dárky do pokoje, praštil se o stůl a řekl právě tohle.”
"Mami, můžu mít na Vánoce psa?”
"Na to zapomeň! Budeš mít kapra jako ostatní.”
"Mami, mami, hoří vánoční stromeček!" "Neříká se, že hoří, říká se, že svítí, Petříku." "Mami, záclony už taky svítí!"
________________________________________________________________________________________________
Všechno je relativní, např. Vánoce bez kapra by byly smutné Vánoce, ale nebyly by smutné pro toho kapra.
"Nejlepší ženy jsou jako vánoční kapři" uvažuje pan Volejník "jsou zticha a přinášejí penízky!"
Ptá se kapr svého přítele: "Hele, Fanouši, ty věříš na život po Vánocích?"
_______________________________________________________________________________________________
"Tati a odkud je vlastně Ježíšek?" ptá se pětiletý syn otce pod tromečkem. "Když se podívám na většinu etiket z dárků, tak bych řekl, že z Číny."
Kubík se ptá celý nadšený pod vánočním stromečkem svých rodičů: "Tohle všechno mi přinesl Ježíšek?" "Ano Kubíčku." Na to si dá Kubík ruce v bok a načuřeně se zeptá: "A co jste mi teda koupili vy?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.