Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání vánoční 2018

Od: ben® odpovědí: 43 změna:

Dobrý den, dovolím si založit vlákno pro možnost popřát si zde k Vánocům. Kdo má zájem, tak může vložit obrázek nebo jen přání napsat. Hezké Vánoce všem a zdravím!

Přání vánoční 2018

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
21.12.18 07:31
hodnocení

9x
Přání vánoční 2018 #2

hodnocení

6x

Zrovna jem dodělal letošní novoročenky (stále ještě je posílám v papírové formě jako pohlednice), takže se taky přidám.

Přání vánoční 2018 #4

Hezké. Jen malý dotaz: Máš tam své "razítko". Jak ho vyměnit za mé?

Satam - to "razítko" je nedílnou součástí obrázku (v jedné vrstvě), takže jedině obrázek stáhnout, otevřít v nějakém obrázkovém editoru a retušovat, retušovat, retušovat... ;)

Dík, vím, na čem jsem.*palec*

Nebude to hned, ale taky něco přidám:-D

22.12.18 08:13
hodnocení

6x
Přání vánoční 2018 #5

ladinpraha*
hodnocení

6x

Klidné a pohodové vánoční svátky všem uživatelům naší poradny, kteří v dobrém přicházejí ...

Přání vánoční 2018 #6
Přání vánoční 2018 #7

lidus*
hodnocení

5x

Obrázky neumím a tak jen děkuji za přání a přeji všem, klidné a pohodové Vánoce. Liduš

hodnocení

5x

Přání také ode mě.

Přání vánoční 2018 #8

72mona3*
hodnocení

4x
Já tedy toho využiji...a jen stručně:
Mona
Přání vánoční 2018 #9

nov
hodnocení

4x

Klidné a spokojené vánoční svátky všem zde v Poradte.

Přání vánoční 2018 #10

To je pěkné náměstí! Odkudpak ho znám?:)

miloslavd*
21.12.18 19:56
hodnocení

4x
Přání vánoční 2018 #11

hodnocení

3x

Přeji všem též krásné a pohodové prožití Vánoc.*andel*

hodnocení

3x

Dobrý den. Také se připojuji s přáním klidného prožití Vánočních svátků.

Přání vánoční 2018 #12

an*
hodnocení

3x

Krásné vánoční svátky, bohatého Ježíška a hodně štěstí a úspěchů v novém roce Vám všem.

Přání vánoční 2018 #13

hodnocení

3x

Také připojuji své přání pro všechny lidičky zde, přeji štěstí, zdraví, pěknou vánoční pohodu a vše nej nej v novém roce. Ze srdce přeje Maky. *tanec**andel**slunce*

fram
hodnocení

3x

Obrázek sem vložit zrovna neumím, tak a spoň přeji Veselé svátky 2018! S vůní Františků, purpury, máte-li plotnu, - nebo santalových tyčinek.

*smich2*Jožka se modlí před Vánocemi a na konci modlitby zakřičí: "Ježíšku, dones mi kolo!”
"Ježíšek není hluchý,” domlouvá mu sestra.
"Ale babička ano.”

*smich2*"Mámo, cítíš to? Vůně vanilky, vánočního cukroví...”
"Cítím, cítím - sousedi se ale mají!”

______________________________________________________________________________________________
*smich2*Neslušné slovo.

Ptá se matka svého syna: "Kdo tě naučil říkat slovo zatraceně?”
"Ježíšek.”
"Nelži.”
"Přísahám. Když nesl dárky do pokoje, praštil se o stůl a řekl právě tohle.”

*cert*"Mami, můžu mít na Vánoce psa?”
"Na to zapomeň! Budeš mít kapra jako ostatní.”

:("Mami, mami, hoří vánoční stromeček!" "Neříká se, že hoří, říká se, že svítí, Petříku." "Mami, záclony už taky svítí!"

________________________________________________________________________________________________

:-DVšechno je relativní, např. Vánoce bez kapra by byly smutné Vánoce, ale nebyly by smutné pro toho kapra.

:-D"Nejlepší ženy jsou jako vánoční kapři" uvažuje pan Volejník "jsou zticha a přinášejí penízky!"

*bum*Ptá se kapr svého přítele: "Hele, Fanouši, ty věříš na život po Vánocích?"

_______________________________________________________________________________________________

*smich2*"Tati a odkud je vlastně Ježíšek?" ptá se pětiletý syn otce pod tromečkem. "Když se podívám na většinu etiket z dárků, tak bych řekl, že z Číny."

*smich2*Kubík se ptá celý nadšený pod vánočním stromečkem svých rodičů: "Tohle všechno mi přinesl Ježíšek?" "Ano Kubíčku." Na to si dá Kubík ruce v bok a načuřeně se zeptá: "A co jste mi teda koupili vy?"

Taky zkusím, jestli umím vkládat :).

Tak neumím. Aspoň ne daný formát...

Nic si z toho nedělejte, nejste sama, komu se to nedaří.:-D

Aknelko a Maky, otevřete si ten obrázek v malování, které je v snad každém pc, pravým klik "uložit" a on se zaptá jako co a nabídne. Klik na JPG a je to.

Obrázek umím, chtěla jsem dát video :(. A to tady asi nejde.

(mp4)

Ne, video sem vložit nejde. Ale jde ho vložit na YouTube a sem vložit odkaz.

hodnocení

3x

Přeji všem zde na poradně- Ať kouzlo vánoc projde vaším domovem a zanechá za sebou klid, pohodu a štěstí.

Přání vánoční 2018 #14

sebod*
hodnocení

3x

I já popřeji všem lidem dobré vůle krásné svátky

Přání vánoční 2018 #15

24.12.18 10:03
hodnocení

3x
Přání vánoční 2018 #16

still10k*
hodnocení

3x

Na kreslení obrázků jsem dneska moc línej, množství lineckého těsta v mém organismu se nebezpečně zvyšuje *smich* Přeji šťastné a veselé *zdravi*

14.12.18 13:40
hodnocení

2x
Přání vánoční 2018 #17
jjirka

Také pěkné náměstí.Také nevím, odkud ho znám*smich*

16.12.18 16:45
hodnocení

2x

hodnocení

2x

Krásné Vánoce všem!

Přání vánoční 2018 #18
nov

To je pěkné náměstí! Odkudpak ho znám?*smich*

hodnocení

2x

Krásné Vánoce všem a do nového roku hodně štěstí a zdraví :).

22.12.18 07:45
hodnocení

2x
Přání vánoční 2018 #19

hodnocení

2x
Přeji všem Veselé Vánoce, které tu máme zas po roce. Voňavé vánoční cukroví, veselé vánoční koledy, obrázky Josefa Lady, máme tak hrozně rádi. Co nám zas stromeček naděli, uvidíme v pondělí. Kapra a salát dáme si, každý co má rád vezme si.
doplněno 22.12.18 10:30: Přeji všem pevné zdraví, ať se máme všichni rádi. Pokud to nejde, ono to přejde. :)
doplněno 22.12.18 10:36: Mějme se rádi a dávejme si dobré rady.;)
Přání vánoční 2018 #20

22.12.18 13:12
hodnocení

2x
Přání vánoční 2018 #21

bekycek*
hodnocení

2x

Přeji všem krásně prožité Vánoce a do Nového roku 2019 hodně štěstí a plnění všech přání, jsem ráda, že se na těchto stránkách s vámi mohu setkávat

23.12.18 13:16
hodnocení

0x
Přání vánoční 2018 #22

hodnocení

0x
Děkuji a též všem rádcům zde přeji krásné Vánoce
Přání vánoční 2018 #23

hodnocení

0x

I já se přidávám s přáním krásného prožití svátků a do nového roku zdraví, štěstí a hodně pohody. Těším se, že se budeme zase všichni na stránkách poradny potkávat a budeme moci čerpat ze zkušeností a dobrých rad rádců. Díky vám všem... *zdravi*.

Přání vánoční 2018 #24

blanka33*
hodnocení

0x

I já přeji všem rádcům zde na Poraďte pohodové prožití vánočních svátků, klidného Silvestra a hodně zdraví, štěstí a pohody do nového roku. *zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]