Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vkládání odkazů

Od: ferax® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nevím jestli mám "dlouhé vedení", ale nějak jsem nepřišel na to, jak v odpovědi vložit např. odkaz na nějaký web tak, aby se zobrazil kliknutím na určité slovo, tak jak to občas vidím u některých odpovědí. Některé odkazy jsou neúměrně dlouhé a v odpovědi to pak nevypadá bůhvíjak efektně.

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
03.12.18 19:22
hodnocení

6x
Vkládání odkazů
nikdo*

ladine dík. Vše je vysvětleno. Já myslel, že tam visí ještě jeden článek toho řetězu, a ono je to plus. Holt už špatně vidím. Tak ještě jednou dík.

hodnocení

2x

Dobrý den. Napište slovo, zabarvěte a klikněte na tlačítko zelené plus na liště. V otevřeném okénku vložte nakopírovanou stránku.

03.12.18 16:27
hodnocení

Díky.

nikdo*

@gamapolis: Hééééééélp. Já tam nemám zelené plus, ale ikonu řetízku. Proč to mám jinak, nevíte? Ne že by mi to vadilo. Jen jsem zvědavej.

berger*

No,tak na tu ikonu řetízku najeďte šipkou a napíše se co? Odkaz?

A já mám zelené PLUS a taky ještě i ŘETÍZEK a taky to funguje...

Já tam něco mám ,ale je to mrńavé a napravo od toho je zelené plus. Přesněji bílé plus v zeleném kolečku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]