Nejste přihlášen/a.
nevím zda je to jen konkrétním tabletem, nemám tyhle dotykové věci moc v lásce, ale dnes jsem zjistil:
-nelze zvětšit tažením prstů (to je snad první web na kterém to nejde)
-vše je strašně malinké, na 7" jsem bídně viděl, špatně se trefuje do odkazů
-zrušit fajfku u neodesílat upozornění e-mailem úkol téměř nadlidský
-nelze odeslat odpověď, po klinutí na odesílací tlačítko (Vložit) se něco jako stalo, běželo jako načítání stránky, po chvilce bylo pole s odpovědí prázdné, ale odpověď nikde.
To vše na ASUS MeMO Pad ME173X
P.S. místo teček v předmětu mělo být poraďte, to ale prý nelze
0x
V mobilní odlehčené verzi Poradte.cz nejde více věcí, nejen zvětšování. V případě potřeby přepněte do plné verze!
Já a mnozí další máme třeba jen 4" displej a trefujeme se celkem dobře. Trénovat, trénovat, trénovat!
I to odfajkování, zkuste vícekrát.
0x
v nastaveni prohlížeče na tabletu je potřeba zaškrtnout vobu "přepsat nastaveni textu webu"... nebo tak nejak to tam je...
pak Vám půjdou všechny stránky zvětšovat
0x
bohužel nemám tablet, ale už jsem o něm uvažoval... ovšem měl bych pro něj jen jediné využití: testování poradte.cz ![]()
To zvětšování netuším. Obecně mi na mobilu funguje zvětšování jen nemobilních verzí webů (vícero)...
doplněno 27.02.14 10:10:
tak už vím
width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;
Večer to zkusím změnit ![]()
doplněno 27.02.14 10:16:
a samozřejmě díky za nápad ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.