Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Code etc

Od: still10k* odpovědí: 7 změna:

Má nějaký praktický důvod, aby se mazaly zpětná lomítka z textu? Jak tu mám radit lidem v oblasti počítačů? Nemožnost vkládat systémové adresy, programový kód, mazání lomítek, pak ten zbytečný text při překopírování, který dělá problém laikům (myslím adresu poradny) a bordel při vkládání webových adres... Proč tu nemáte funkci vkládání "code", jako je tomu na všech internetových poradnách? Tedy těch solidních.. Naprogramovat funkci vkládání "code" přeci není žádný problém. Neuvažujete o tom? Nebo zase hrozí vydrbávání?

Funkci vkládání kódu pokládám za naprostý základ pro svoji činnost na této poradně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.11.18 17:16
hodnocení

2x

&(25)

mělo by to nějak jít, ale špatně se to zkouší během těch povolených dvou minut

bohužel, jednou jsem sice obrácené lomítko vložil (ztrojením] ale při opravě to pak zmizelo.

\

still10k*
hodnocení

*nevi*
Ztrojení ani zdvacetinásobení je mi na nic, já potřebuji člověku vložit systémovou adresu, kterou může zkopírovat, vložit do průzkumníka a bude přesně tam kde má být. Tyhle nedokonalosti poradny jen zbytečně frustrují rádce. Skoro každý den řeším, jak se tady obejít bez "code". Už mi to leze na nervy ...

11.11.18 17:25

\\

iz*
hodnocení

2x

Já sem kód moc často nevkládám, jenom párkrát do roka, někdy ani to ne. Takže problém obcházím tak, že kód napíšu v poznámkovém bloku, udělám screenshot a vložím jako obrázek.

Horší je to s nefunkčními odkazy v případě, že adresa obsahuje dvě nebo tři pomlčky za sebou...

still10k*
hodnocení

Jeden příklad za všechny:
poradte.cz/pocita/...

Úplně si umím představit, jak na to chelloz na monitoru kouká, co se mu to tam udělalo za bordel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]