Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám kamarády z vojny ze Strašic u Rokycan

Od: ivostuchlik odpovědí: 8 změna:

Hledám kamarády z vojny, kteří sloužily v roce 1967 ve Strašicích u Rokycan.

U majora Krejčího, u roty RTZ- Šoféři

Moje Jméno Ivo Stuchlík a kontakt tel:776 741 948

Sraz možno uskutečnit 1.12.2018 v Mýtě u Rokycan , u Franty Klíra v jeho hospůdce.

Účast nutná !

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus to tady.

hodnocení

2x

Díval jsi se na spolubojovníky?

matesj
hodnocení

2x
Pokuď jste ročník 1949,tak máte naivní představu,kde se vyskytují vaši spolubojovníci...
A zda ještě někam jezdí...
Určitě jste byli ze všech koutů Československa...
Možná tak před dvaceti lety!
alberto*

Proč by měl být naivní. I kdyby našel jediného amaráda z vojny, by měl radost. Ročník 1949 jsou podle vás lidi zásadně nad hrobem?

@matesj - Naivní představy máte vy, co se vitality * 1949 týče.

jirikoo
hodnocení

0x

uz jsem se lekl, taky jsem slouzil ve strasicich, ale mnohem pozdeji, strelec operator

liska5
hodnocení

0x

Kluci, až tam budete, zajeďte se podívat do Strašic do Muzea Středních Brd. Jsou tam nedávno restaurované vojenské ubikace s dobovým zařízením.

doplněno 18.11.18 16:48:

Jsem Vaše věková kategorie a hledala jsem spolužáky ze základky tak, že jsem vyhledávala jejich jména na internetu, pak jsem jednotlivá jména hledala na facebooku. Objevila jsem v několika případech jejich dospělé děti nebo vnuky. Nebyla jsem si jistá, ale přesto jsem jim napsala, že hledám pravděpodobně jejich příbuzného, který žil / sloužil/ tam a tam...Jeden kluk odpověděl až z Bratislavy, že hledaný je jeho otec.

Nebo dejte inzerát s kontaktem do několika nejčtenějších novin. Lidi si řeknou. Nebo až budou hrát v radiu na přání, tak toho využijte. Při nejhorším Vám nevyhoví. Nebo to riskněte dotazem v radiu Evropa2. Ti mají tak uvalené nápady, že třeba vyhoví.

liska5

Je škoda, že zrušili Spolužáky. To byla dobrá pomůcka při hledání. Ale pokud víte jména, někdy se objeví třeba ve výsledkových listinách nebo jako podnikatelské subjekty, či organizátoři akcí. Jak tam byla adresa, tak jsem psala. Co kdybych natrefila na příbuzného a on mi dal kontakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]