Nejste přihlášen/a.
Hledám kamarády z vojny, kteří sloužily v roce 1967 ve Strašicích u Rokycan.
U majora Krejčího, u roty RTZ- Šoféři
Moje Jméno Ivo Stuchlík a kontakt tel:776 741 948
Sraz možno uskutečnit 1.12.2018 v Mýtě u Rokycan , u Franty Klíra v jeho hospůdce.
Účast nutná !
Kluci, až tam budete, zajeďte se podívat do Strašic do Muzea Středních Brd. Jsou tam nedávno restaurované vojenské ubikace s dobovým zařízením.
Jsem Vaše věková kategorie a hledala jsem spolužáky ze základky tak, že jsem vyhledávala jejich jména na internetu, pak jsem jednotlivá jména hledala na facebooku. Objevila jsem v několika případech jejich dospělé děti nebo vnuky. Nebyla jsem si jistá, ale přesto jsem jim napsala, že hledám pravděpodobně jejich příbuzného, který žil / sloužil/ tam a tam...Jeden kluk odpověděl až z Bratislavy, že hledaný je jeho otec.
Nebo dejte inzerát s kontaktem do několika nejčtenějších novin. Lidi si řeknou. Nebo až budou hrát v radiu na přání, tak toho využijte. Při nejhorším Vám nevyhoví. Nebo to riskněte dotazem v radiu Evropa2. Ti mají tak uvalené nápady, že třeba vyhoví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.