Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrovaný a ochotný rádce ze Zlína -okolí?

Od: jmlc® odpovědí: 8 změna:

Mám velkou prosbu na ochotníka-rádce, který navštěvuje OC Centro v Malenovicích-Zlíně.

Je tam kniha od Knihy Dobrovského, která není v celé ČR na on-line obchodech. Z této pobočky ji lze koupit pouze a jen osobně, nepošlou ji poštou ani nelze převést do jiného obchodu.

Chtěl jsem tuto knihu pro svou neteř a snažil jsem se najít alternativu. Bohužel, všichni známí to mají příliš daleko a cesta 100km pro knihu tam a dalších 100 zpět je pro mne aktuálně ekonomicky i časově natolik náročné, že bych musel oželet tento nákup. Zvláště by naštvalo, pokud bych přijel a ona tam vůbec nebyla :(

Je někdo z okolí, chodí tam nakupovat a byl by ochoten mi tu knihu koupit, poslat poštou? Zaplatím samozřejmě vč. poštovného...

Děkuji předem za ochotu - bližší info v mailu.

Hezký den všem přeji

Jaromír

doplněno 10.11.18 18:01:

DĚKUJI JEDNOMU ZE ZDEJŠÍCH RÁDCŮ, KTERÝ PRÁVĚ ZAKOUPIL ONU KNIHU A SPLNIL SI TAK LETOŠNÍ "DOBRÝ SKUTEK" *hej*

Doma se už těší na pošťáka.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ringo tu nedávno prohlásil, že to do Zlína nemá daleko.
hodnocení

Nerad bych někoho hnal extra do tohoto centra... ale je nás tu dost. Možná @ringo zahlédne tento dotaz a zrovna zítra pojede na nákup :D

Kdyby někdo jiný, neváhejte mi, prosím, napsat.

berger*
hodnocení

0x

jmlc,asi za tři týdny pojedu do Zlína. Pokud to někdo nevyřeší dříve,mohl bych... Pokud Vám nevadí,že nejsem registrovaný...

hodnocení

Díky za ochotu... Za tu dobu tam asi kniha nebude. Neregistrace nevadí, jen jsme taková "rodinka", kdy mi někdo věří, že nekupuje zbytečně, a naopak já pošlu peníze s určitou důvěrou... 300,- není moc, ale zase jak pro koho.

Jelikož se jedná o učebnici a svého druhu jediný kus v ČR, netuším, jak velká po ní bude poptávka...tj. jak dlouho to tam bude skladem.

berger*

Aha,no,já tam pojedu pro obkladačky,pokud se mi podaří to napočítat,jel bych dřív. Stejně na mě přítelkyně tlačí,že už je chce mít doma. Než pojedu,ozvu se,pokud nebude někdo tady rychlejší...

berger*

Jmlc,teď jsem náhodou narazil na starou otázku z roku 2012,kde někdo registrovaný s nickem "sikin" píše,že je snad ze Zlína. Aktivní byl 4,11,2018. Nezkusíte mu napsat vnitřní poštou?

hodnocení

Zkusím, díky za pomoc

liska5
hodnocení

0x

Jé, to je hezké, až dojemné, když si vzájemně cizí lidi pomáhají.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]