Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upravit příspěvek na poraďte.cz

Od: jaa* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, někak jsem se nikde nedočetla, jak mohu upravovat příspěvky. Bohužel jsem nebyla přihlášená, takže mám asi smůlu, že?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze stejného PC by oprava měla jít, ale asi jen 2 minuty. Je to vyloženě na opravu překlepů nikoliv přepsání otázky/příspěvku a to samé platí i pro registrace.

jaa*
hodnocení

Aha... Děkuji. A kdybych příspěvek chtěla smazat, to lze?
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 01. 10. 2018 17:33:15

jaa*
hodnocení

Jsem tu nová a moc se neorientuji. Jak mohu kontaktovat administrátora? Opravdu bych si přála příspěvek upravit a když to nebude možné, tak smazat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

" Jsem tu nová ..."
Bylo by tedy vhodné si prostudovat Pravidla a FAQ.

hodnocení

0x

Jaa, smazat to Vy nemůžet a upravovat můžete pouze ty 2 minuty. Ale můžete doplnit svůj příspěvek, nebo vysvětlit, jak jste to myslela. Nebo klidně napsat, že jste se spletla. Za to se tady "hlavy netrhají" a každý to pochopí. :) Nebojte, za chvíli si zvyknete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]