Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podruhé jsem se dozvěděl, že jsem robot

Od: figurek* odpovědí: 2 změna:

a že nepřináším nic kromě zátěže. Přihlášení přes potvrzení že nejsem robot nefungovalo, potvrzování se spouštělo stále dokola znovu a znovu.

Admine, mám dotaz. Ty neznáš ajťácký termín uživatelsky nepřátelská aplikace?

Podruhé jsem se dozvěděl, že jsem robot

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqte
hodnocení

3x

Je to asi trochu paranoidně nastavené, ale lepší je zablokovat skutečného uživatele, který se chová patrně nestandardně, než pustit jednoho "robota", ne?

hodnocení

1x

Pardon, ale překonal jsi to. :)

Tvoje IP by zlobit neměla, protože je v české doméně. Navíc tvoje ověření by se mělo držet měsíc... ještě na to kouknu.

Za týden se takto muselo ověřit 27 IP adres, což za ty projíté desetitisíce tě staví mezi naprostou minoritu. Bude těžké najít proč zrovna tohle promile zlobí. Za tu samou dobu nás to zbavilo 983 robotů, kteří chtěli tisíce stran. Je tristní, že dnes většinu provozu na serverech netvoří lidé, ale roboti. :(

A jen 4 IP adresy se musely prokázat opakovaně.

doplněno 28.09.18 08:54:

Ještě jsem tam našel zapomenutou podstatnou maličkost. Tak uvidíš za měsíc jestli už to bude ok při dalším ověření. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]