Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v poslední době jsem tu několikrát odpovídala v prohlížeči Internet explorer 11.15.16299.0. Po každém vložení odpovědi či opravy "zůstanu viset" na stránce s odkazem na návrat do otázky, prohlížeč mne nepřesměruje.
Totéž se mi stalo i teď - při vložení otázky → viz obrázek.
Navím, jestli to tak bylo vždycky, protože sem většinou chodím v jiných prohlížečích, kde přesměrování funguje. Nebo je to nějaká náhoda?
Dobrý den, občas mám stejný problém ve Firefoxu i v Google Chrome, ale vždy za nějakou dobu stránka sama naskočí (někdy to trvá třeba i 20 vteřin a více). Přisuzuji to tomu, že nemám zrovna extrémně rychlé připojení k internetu, prohlížeč je třeba už dost "zanesený" nebo je server přetížený. Pokud vím (a nic se u Vás nezměnilo), tak i Vy máte pomalejší internet a ještě navíc vypínáte řadu funkcí v prohlížeči, takže možná je problém i tam. Zdravím!
V Internet Exploreru s výjimkou cookies (nepovoluji automaticky všem webům) nic nenastavuji a "zaseknutí" u mě trvá snad minutu, možná déle, nemělřila jsem to.
Internet mám stále od T-mobile, ale od poloviny srpna mám místo "internetu bez drátu" (NeboJakSeToJmenovalo) LTE, který by měl být rychlejší (a s větším objemem dat).
Zaseknutí, které zmiňujete, znám také, ale to se po chvilce přesměruje. U další odpovědi, otázky apod. už to pak funguje normálně.
ivzez - MIE nepoužívám (mám OS Linux), tak snad zkusit povolit cookies bez omezení a zjistit, jestli je rozdíl. Nevidím důvod pro omezování cookies a vyvolávání si možných starostí - povolím vše a před zavíráním prohlížeče zase vše odstraním (u Firefoxu to mám nastaveno automaticky při zavírání prohlížeče). Uvidíme, jestli má stejný problém i nějaký jiný uživatel MIE a napíše zde o tom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.