Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce, kteří tohoto uživatele znají. Častokrát si na něj vzpomenu. Byl zde každý den. A pak najednou, bez rozloučení a bez zjevného důvodu, úplně zmizel. Je mi to divné, protože byl velmi aktivní každý den a bylo vidět, že ho poradna baví a rád odpovídá. A teď se po něm "zem slehla". Neví někdo příčinu? Jednou tady někdo napsal, že má přítele, který mu zabírá veškerý čas. Ale to se mi nějak nechce věřit.
Ahoj "patronko". Já jsem určitě prošvihla tu dobu, kdy se tady loučil. Asi to bylo v době, kdy jsem dělala tu mozaiku. To jsem sem chodila velmi málo, nezbýval mi čas. Tak i tohle uniklo. Ale protože jsem si ho zapamatovala, tak si na něj občas vzpomenu. Ona už mi to "sebod" vysvětlila i vnitřně. Tak vím, že je v pohodě. A děkuji ti za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.