Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživatel hop

Od: suzymon® odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny rádce, kteří tohoto uživatele znají. Častokrát si na něj vzpomenu. Byl zde každý den. A pak najednou, bez rozloučení a bez zjevného důvodu, úplně zmizel. Je mi to divné, protože byl velmi aktivní každý den a bylo vidět, že ho poradna baví a rád odpovídá. A teď se po něm "zem slehla". Neví někdo příčinu? Jednou tady někdo napsal, že má přítele, který mu zabírá veškerý čas. Ale to se mi nějak nechce věřit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

5x

Ahoj, @hop se tady rozloučil, ale stejně občas nahlédne. Naposledy tu byl 8.9.2018. :)

Uživatel hop

sebod*
hodnocení

2x

Ahoj Suzy.

Hopík je v pořádku. Je aktivní jinde.

hodnocení

Sebod, díky, ale proč už sem nechodí. To nevíš? Vždyť tady byl každý den a nikdo mu nic neudělal. A nikdo si na něj nestěžoval. Já tomu prostě nerozumím.

hodnocení

Ahoj "patronko". Já jsem určitě prošvihla tu dobu, kdy se tady loučil. Asi to bylo v době, kdy jsem dělala tu mozaiku. To jsem sem chodila velmi málo, nezbýval mi čas. Tak i tohle uniklo. Ale protože jsem si ho zapamatovala, tak si na něj občas vzpomenu. Ona už mi to "sebod" vysvětlila i vnitřně. Tak vím, že je v pohodě. A děkuji ti za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]