Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte status NE/PŘEČTENÁ OTÁZKA?

Od: admin® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,
vymyslel jsem dobrý způsob jak zrychlit poradnu, ale přišli bychom tím o označení ne/přečtená otázka. Popravdě tohle vůbec nepoužívám. Co mě zajímá si přihlásím k odběru a ostatní vím, co jsem z posledních viděl a "v jakém čase".

Přijde mi, že je to funkce, kterou jsme jen přidali po vzoru phpBB.

Jak jste na tom vy? Viz anketa.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

7x

Jestli máš na mysli tohle, tak to opravdu používám.

doplněno 03.09.18 19:16:

Tak bez tohoto označení si to fakt neumím představit.

Používáte status NE/PŘEČTENÁ OTÁZKA?
hodnocení

Ano, tohle jsem myslel.

Ano, bez toho to neumím

Ano, využívám permanentně.

hodnocení

3x

Ano, bez toho to neumím

Ano, a opravdu hodně. Přelétnu stránku, vyhledám otázky, které jsem viděla nebo které mě zajímají, a když je to ten první druh, zkoumám, zda je tam nový příspěvek. Když není, otázku ignoruji, když je, jdu se podívat. Stejně tak na stránce u otázek, kam jsem odpověděla, ale mnoho otázek jen čtu a nepřispívám. Takže za mě nechat, nedovedu si představit, že musím otázku rozklikávat, zda je tam něco nového.

Ale to "přidat k oblíbeným" neznám, jak to funguje? Vyzkouším *palec*

still10k*
hodnocení

2x

Zdravím. Ano jebáčky sleduji. Sice bych se bez nich dokázal obejít, ale pro rychlý přehled je to dobrá funkce.
Zase vás pálí prsty nad kódem? :D Poradna je dobrá a rychlá, změny nejsou potřeba. Jestli máte potřebu něco změnit, tak prosím o odstranění toho vtíravého systému bodování, myslím ty ošklivé zelené vředy vedle avatarů. Pak bude poradna absolutně dokonalá. Stejně je systém bodování nespravedlivý, korupční a nevede ke kýženému výsledku. V kolika procentech je na topu nejlepší odpověď? Co se týče počítačové sekce, tak je to maximálně pětinová záležitost.

hodnocení

Systém je stejně dobrý jako jeho uživatelé. *smich*
Otázky, které sleduji jsou ohodnocené dobře nebo alespoň celkem dobře. Exces se samozřejmě najde.
still10k*

No mně spíše připadá jako exces, když to někde funguje. Z mého pohledu je to jediná nemoc této jinak perfektní poradny. Jen doufám, že se někdy udraví *plac* *andel*

ben®
hodnocení

2x

Ano, bez toho to neumím

Dobrý den, pokud jde o symbol žárovky, který upozorňuje na to, že do otázky byl vložen nový příspěvek, tak ten nepoužívám (ono to moc aktivně používat nejde), ale sleduji ho velmi pozorně. Myslím, že je to vhodné pro rádce, kteří chtějí mít přehled i o dotazech (radách), kde nemají vlastní odpověď, ale téma je zajímá. Takže, ponechat. Zdravím!

doplněno 08.09.18 15:10:

Já jen doufám, že všichni, kteří zde hlasují, také vědí, že admin učinil dotaz na sledování symbolu žárovky u názvů otázek. Tedy, nejde o nějaké klikání, ale pouze o pohled na obrazovku a vnímání této informace.

still10k*

Já myslím, že mnozí nevědí pro co hlasují. Dotaz je položený nejasně, lze to zaměnit s jinou funkcí. Doporučil bych téma zamknout a pro jasný výsledek položit dotaz znovu a srozumitelně, pokud možno s obrázkem s vééélkou červenou šipkou na jebáček *smich*

ben®

Ano, bez toho to neumím

still10k - ano, mám stejný dojem. Ono je to vysvětleno v příspěvku admina níže, ale to už asi nikdo nečte.

hodnocení

2x

Ano, používám pokaždé, když si otevřu poradnu. Jediné co nepoužívám, jsou "oblíbené otázky", protože jsem nikdy nevyzkoušela, jak to funguje. Většinou si ale pamatuji, co mne naposledy zajímalo, tak si to nemusím ukládat.

hodnocení

0x

NE

Osobně vůbec nepoužívám.

hodnocení

0x

NE

Já jsem hlasovala, že to nepoužívám, ale teď vlastně nevím, co měl Admin na mysli. :) Nepoužívám funkci "otázky, které jsem neviděla". Všechno ostatní používám.

Viz obrázek:

Používáte status NE/PŘEČTENÁ OTÁZKA? #2

hodnocení

0x

NE

Dobrý den. Za mě- nepoužívám.

praivo*
hodnocení

0x

Používám. Ale hodila by se možnost označit otázky jako přečtené bez jejich otevření, nebo rovnou ignorovat nové odpovědi (u otázek, do kterých jsem přispěl).

still10k*

Ano to je dobrý nápad *palec* Třeba při kliknutí na jebáček by se otáčka mohla označit jako přečtená, aniž bych ji musel otevřít.

iz*
hodnocení

0x

Hlasovala jsem, že nepoužívám, ale nejsem si jista, jestli vím, co míníte. Nepoužívám odkaz na otázky, které jsem neviděla.

hodnocení

0x

Ano, ale obejdu se

Červená žárovka se nedá používat, pouze sledovat (podrobněji odpověděl Ben). V anketě jsem hlasovala pro "ano, ale obejdu se bez toho".

Mimo otázku, třeba jen tak pro inspiraci při dalších úvahách o změnách, přidávám, co opravdu nevyužívám a nesleduji:

Poslední otázky (stačí mi sledovat rubriku Poslední příspěvky)

Bez odpovědi (nemám důvod je vyhledávat, čtu všechno, kde už je správná odpově´d, mohu ohodnotit)

TOP 25 u jednotlivých rubrik

hodnocení

0x

Ano, bez toho to neumím

Ano požívám, je to pro mě přehlednější. Vůbec nepoužívám poslední otázky a bez odpovědi. A nechápu, proč musí být tři různé přístupy na jednotlivé poradny.

lidus*
hodnocení

0x

Občas ano ale nemusím.Oblíbené a ohodnocené vůbec.

hodnocení

0x

NE

Oblíbené kliknu omylem na mobilu... Tedy přidat do oblíbených. Ale nikdy nepoužívám ani to ani nepřečtené.

hodnocení

0x

NE

Vůbec to nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]