Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledáni kamaradky

Od: siska5* odpovědí: 10 změna:

Dobry den hledam lucii přimeni bohuzel si nepamatuji ,ale byla jsem s niv nemocniciv tabore na pokojimela jsem broblemy se slepym střevem byla jsem tam od pondeli do čtvrtka ona prijela ve stredu veřer (v noci) je sezimova usti narozena 1999nosi bryle a kontaktní čočky uz jsou to dva roky a rada by jsem jiznovu videla jo a chodila na gymnastiku nebo jete chodí nevim uz jsem ji dlouho nevidela a ani na facebooku ne ni a ani na lide.cz pomeztemi jestli ji nekdo znate děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajfunvstempest
hodnocení

0x

a proč nekontaktuješ kluby gymnastiky kde chodila?

lidus*
hodnocení

0x

Sisko pátráš zbytečně, dva roky jste se nepotřebovaly a dnes si myslím by to bylo jen na chvilku a neměly byste si o čem povídat.. Kdybych měla hledat lidi se kterými jsem kdy ležela v nemocnici tak mám do smrti co dělat, neberu si od spolupacientů ani telefon.

hodnocení

0x

Co se zeptat ve spitale?...ale po dvou letech to asi nema smysl patrat.

sadlik*
hodnocení

0x

hledání a potřeba se znovu setkat vždycky smysl má. Je to můj případ. Také hledám známou z nemocnice, a shodou okolností také po dvou létech. Jen jeden rozdíl mezi námi je a to půl století od data narození. Slečno nevzdávej to, já to taky nevzdám. K. S. Z písku.

siska5*
17.11.13 17:24
hodnocení

dekuji

siska5*
hodnocení

a muzu se zeptat o radu hledani

oldas

Jsem na tom taky dost bídně.Vím jenom možná jméno přbližně ulici a ostatní jsem ztratil.Vyjedu do Klatov a nepovolím dokud ji nenajdu.Nejde o nějaké poblbnutí ,jde mi čistě o setkání a smazání dloužku,který u ní mám. Karel.

siska5*
hodnocení

Ještě se chci zeptat .chci se zeptat ve špitále myslíte ze mivyhoví

vosajemoje*

rád byxch poradil, ale nevím nevím. V nemocnici bude zase záležet na ochotě pomoct, povinnost to jejich není. Kdyby to bylo dřív, ještě by tam snad někoho člověk poznal přemluvil, ale ted? Jistě že i tohle zkusím, když už si nebudu vědět rady. Kdybych na něco rozumného přišel dám ti spolubojovnice vědět jinak moc přeji úspěch . Vosa karel z písku.

siska5*

ahoj,našla jsem její adresu ale furt nevím jaké jejejí příjmení co když pošlu dopis jense křestním jménem a adresou stanese něco chtěla bych jí vidět děkuji siska 5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]