Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už nějakou dobu mi nefunguje přeposílání soukromé zprávy na email. Políčko v nastavení: "přeposílat vnitřní poštu" mám zaškrtnuté, přesto žádná pošta nepřijde, vidím jí jen blikat tady na stránkách. Co mám špatně?
Dobrý den, možná nemáte špatně nic a je to chyba v systému, na kterou se admin podívá. Zprávy od uživatelů by se přeposílat měly, ale pokud jste třeba nahlašovala nevhodný příspěvek, tak zpráva od sys o posouzení příspěvku se nepřeposílá. Stejně se nepřeposílá ani zpráva, že jste byla v nějakém příspěvku zmíněna (byl zmíněn Váš nick se zavináčem). Zdravím!
Ani mně už minimálně několik (tý)dnů nefunguje přeposílání vnitřní pošty na e-mail. Poslední přišel před ± dvěma týdny.
Musím se opravit. E-maily mi do schránky chodí, přestaly mi ale chodi SMSky e e-maily z Poraďte. Netuším proč, protože jsem ve filtrech nic neměnila, pořád mám nastaveno, že se mají přeposílat všechny zprávy...
Mě už to také zase nechodí. Ta rychlá oprava byla jen náhoda a nebo to zafungovalo jen proto, že jsem zrovna byla přihlášená. Když tady nejsem, nic mi nepřijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.