Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nefunguje přeposílání zpráv na email?

Od: an* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už nějakou dobu mi nefunguje přeposílání soukromé zprávy na email. Políčko v nastavení: "přeposílat vnitřní poštu" mám zaškrtnuté, přesto žádná pošta nepřijde, vidím jí jen blikat tady na stránkách. Co mám špatně?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

To je divný. Mně to jde na email, který jsem uvedl při registraci?!

an*
hodnocení

Oznámení o odpovědi na dotaz mi přišlo, ale soukromá pošta mi nechodí. Dívala jsem se i do spamů, nikde není.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná nemáte špatně nic a je to chyba v systému, na kterou se admin podívá. Zprávy od uživatelů by se přeposílat měly, ale pokud jste třeba nahlašovala nevhodný příspěvek, tak zpráva od sys o posouzení příspěvku se nepřeposílá. Stejně se nepřeposílá ani zpráva, že jste byla v nějakém příspěvku zmíněna (byl zmíněn Váš nick se zavináčem). Zdravím!

iz*
hodnocení

2x

Ani mně už minimálně několik (tý)dnů nefunguje přeposílání vnitřní pošty na e-mail. Poslední přišel před ± dvěma týdny.

doplněno 14.08.18 21:58:

Musím se opravit. E-maily mi do schránky chodí, přestaly mi ale chodi SMSky e e-maily z Poraďte. Netuším proč, protože jsem ve filtrech nic neměnila, pořád mám nastaveno, že se mají přeposílat všechny zprávy...

an*
hodnocení

Mě už to také zase nechodí. Ta rychlá oprava byla jen náhoda a nebo to zafungovalo jen proto, že jsem zrovna byla přihlášená. Když tady nejsem, nic mi nepřijde.

Mě funguje na mail @poradte.cz i @seznam.cz. Ostatní mohou skákat do různých SPAMů atd. Nutno už ošéfovat na úrovni poskytovatele mailu proč nepřišel, když byl odeslán. :)

an*
hodnocení

Děkuji dobré víle, která to tak rychle opravila. Už to funguje. :)

Jsem na cestách, takže žádná oprava proběhnout nemohla. Ale je fajn, že už to běhá. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]