Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to vůbec s bodama

Od: hiawata® odpovědí: 4 změna:

Chtěl jsem se zeptat, mám 8.7. cca na dotaz kdybude rozhodnuto v kauze Čapí hnízdo cca 19 odpovědí a nemám započítáno nic... :(. Zda je to standartní, nebo politické otázky jsou cenzůrované či nějaký technický omyl... Zase mě to tolik netočí... Chodím sem pro zábavu, ale jen tak by mě to zajímalo... Děkuji... hiawata

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Volná diskuze se nezapočítává do hodnocení.

hodnocení

0x

Pokud vím, tak politické otázky nejsou cenzůrované, jen se jejich bodování do celkového nezapočítává (stejně jako body z volné diskuse). Někde by se to v pravidlech poradny našlo, ale hledat to nebudu.

Celá volná diskuze je mimo hodnocení a tím i politika. Ta je navíc sys méně sledovaná, protože tam soudcovat jaksi vlastně nejde.

hodnocení

Už jsem to zjistil ,že se to nezapočítává a omlouvám se, že jsem tím obtěžoval a třeba to bude poučné pro více diskutérů..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]