Dobrý den, na tuto poradnu určitě nikoliv - na "plky" stačí Volná diskuze a (bohužel) někdy i komentáře u příspěvků a rad. Zdravím!
paralizzard*
Děkuji, ale tam se jedná o nějakém tématu. Online chat by nemohl posílat odpovědí na email, lze by se tam mohlo mluvit i o osobnějších věcech nebo kdykoliv změnit téma.
Účel této poradny je jiný, než zde vytvářet chat. Ten je dobrý na sociálních sítích, ne však na fóru s daným určením. Navíc možnosti, které nastiňuješ, by vedly jen ke zmatkům a nedorozuměním.
Takže za mě žádný chat na poradně!
doplněno 06.07.18 14:51:
Tak právě z jiných stránek vím, že to zmatky a nedorozumění způsobuje.
doplněno 06.07.18 15:07:
Úplně stejně se můžu zeptat já.
paralizzard*
Aha, dobře, ale zmatky a nedorozumění by to nedělalo jak jistě víme z jiných stránek
paralizzard*
Jakých? A kdy? A jak stará nebo mladá společnost tam je?
No comment. Ty jsi spadl z jahody naznak. Končím v této nesmyslné debatě. A příkazy si tady můžeš strčit víš kam ...
paralizzard*
Udělám rozbor tvé odpovědí, věta: 1."No comment" Nejspíše jsem v této konverzační válce vyhrál. 2."Ty jsi spadl z jahody na znak" Další důkaz o výhře 3."Končím v této nesmyslné debatě" Definitivní vítěztví 4."A příkazy si tady můžeš strčit víš kam ..." Poslední poznámka. Souhrn: Vítězství, tvůj psychický věk: střední věk, velice špatná zásoba slov, příšerná slovní obrana, promiň ale už na začátku jsi měl odpovědět odpovědí na kterou nejde odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.