Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádci z Ostravy a okolí?

Od: prskac1* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, tak mě napadlo jestli tady jsou lidé z Ostravy a okolí.

Dalo by se domluvit nějaké setkán u pivka a pokecat o všem možném i nemožném?

Rád poznám nové lidi ze svého okolí...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Já okres Nový Jičín.

hodnocení

0x

Je tady rádkyně z Ostravy, velká pejskařka. To město má i ve svém nicku. Ale přihlásit se bude muset sama, pokud bude mít zájem, nemohu jí dělat Kecala, to by se neslušelo. Jaga.

hoummy*
hodnocení

0x

Já bydlím kousek od NJ v OV bývám 1x týdně, ve škole :D

honzmalatny*

A kde přesně,mohu-li se ptát?

hoummy*

Starý Jičín a ty?

hodnocení

0x

Děkuji za nabídku, ale já ji asi nejspíše nepřijmu a ponechám si svou anonymitu i nadále. ;) Ale vy si udělejte bezva pokec a vypijte "jedno" na mé zdraví :D*pusa*

prskac1*
hodnocení

Záleží na každém a každý musí napsát sám za sebe.

Největší problém by stejně asi nakonec byl termín, protože pravděpodobnost toho že by všichni zájemci měli v jeden den volno je nesmysl.

Takže pokud váš zájem trvá, klidně nabízejte- kdy? kde? jak? atd...

TO babkazov : klidně i dvě... *palec*

mili3478*
hodnocení

0x

Ahoj jsem z Orlove , dobry napad

prskac1*
hodnocení

Je to jen o domluvě, ale chtělo by to aspoň deset lidí. A pak se uvidí, je třeba upřesnit termín a zájemce.

majsterjoe*
hodnocení

0x
jsem z ostravy. ale nevím jestli bych se hodil v nnějakém diskusním kroužku

waltr1*
hodnocení

0x

ahoj ostravaci rad se sejdu a pokecame stodolni to jisti ale jsem pro každou srandu a radit už mužu po 50tce to je pry dovolene beztrestne <3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]