Nejste přihlášen/a.
Víte někdo kolik % z celkového počtu hodnocení smí dostat uživatel od jiného uživatele? Jak je nastavený limit?
Setkávám se s tím celkem často, program mi připsat bod nedovolí. Dnes se mi to dokonce stalo u odpovědi uživatele který má bodů opravdu hodně a jsou zasloužené, protože odpovídá dobře. Není možné že mám na jeho hodnocení příliš velký podíl, občas mu sice nějaký bod přidám, ale je to mizivé procento z toho kolik dostává od jiných.
Nehodnotím jednostranně, dávám bod správné odpovědi bez ohledu na nick.
Za vysvětlení předem děkuji.
Přesné % tu asi nikdy nebylo komunikováno, aby nesloužilo jako "návod", takže zůstaneme u této záhady.
Vysvětlení je následující: Jste víceméně jednička v hodnocení, že hodnotíte odpovědi druhých. Ostatní polevili a tím pádem snadno u každého koho hodnotíte v průběhu času vícekrát vytvoříte vyšší podíl vašeho hodnocení než do-hodnotí ostatní. Myslím, že jste stále napřed a tím pádem vás to postupně nepustí do čím dál více hodnocení. Váš podíl roste s každým dalším hodnocením (u konkrétního rádce).
Jak z toho ven? Buď ostatní musí přidat nebo vy ubrat. % je matematika, která je neúprosná.
Zkontroloval jsem nastavená % a jsou nastavena vstřícně. Takže ostatní to opravdu "flákají" nebo necítí tolik dobrých odpovědí.
Také to neflákám, ale někdy není důvod k hodnocení nebo řadu odpovědí nečtu či nerozpoznám správnost odpovědi. Jinak mám dojem, že se trochu rozmáhá nešvar ohlášení hodnocení pod příspěvkem, resp. že jeden uživatel hlásí druhému, že ho právě ohodnotil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.