Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat, když se mi příspěvek vloží 2 x

Od: culdabulda1* odpovědí: 9 změna:

Ahoj - jelikož mám starý a poruchový počítač (ale ze všech sil ještě funguje) a na nový zatím nemám peníze - občas nepoznám, že jsem příspěvek již jednou vložila - takže pak vypadám jako "blbec" - mohu tento druhý příspěvek nějak sama vymazat (nahlášení nepomohlo) - anebo co mám dělat - a na co si tedy mám dávat pozor? Zdravím. Marcela.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ano, Marcelko, můžete. Vpravo nahoře najdete u každého příspěvku červený odkaz "Nahlásit". Klikněte na něj a na následující stránce uveďte, co se stalo.

praivo*
hodnocení

0x

Nahlášení pomůže, jen ne vždy sysli nemají na práci nic jiného.

culdabulda1*
hodnocení

Ahoj

- děkuji za odpověďi - samozřejmě - první, co udělám je, že příspěvek nahlásím - a tento krok zdůvodním. Ale moderátor nějak nereaguje. Takže - až budete číst nějaký můj příspěvek 2 krát, tak se omlouvám - nejlepší řešení je asi doplnit odpověď . Zdravím, Marcela

Měnit cokoli v textu může jen admin. Syslové nemají takovou pravomoc, takže nahlásit pouze adminovi a on text upraví, jakmile mu to čas dovolí...

ladinpraha*

Doplním Kapku. Pokud by se jednalo o smazání celého příspěvku, tak to může sysel udělat. Ale já jsem si toho všimnul u doplnění, které se vložilo 2x. V tomhle případě by sysel mohl pouze smazat celý příspěvek včetně všech doplnění a to jaksi postrádá smysl. Smazat pouze doplnění nebo jino část příspěvku, upravit, opravit text nebo název, to opravdu může jenom admin. Protože má ale mnoho jiných povinností, tak je doba od nahlášení do jeho zásahu někdy dost dlouhá. Proto je otázkou, jestli má pak oprava vůbec smysl. Spíš bych doporučoval více pozornosti při vkládání. Pokud máš pomalé připojení, tak je vhodné po stisknutí tlačítka Vložit vyčkat, než se příspěvek skutečně odešle. Případně se lze v jiném okně nebo panelu podívat, jestli se skutečně vložil. Rozhodně není vhodné mačkat tlačítko Vložit opakovaně jenom proto, že počítač zdánlivě nic nedělá.

Co se týká moderátorů. Je to funkce dobrovolná a je zcela na nich, kolik svého času mohou nebo chtějí poradně a jejím uživatelům věnovat.

culdabulda1*
hodnocení

Ahoj - děkuju za odpověďi - je fakt, že si musím dávat pozor - a vždy vyčkat. - už jsem se to trochu naučila - přesto se ale pro jistotu omlouvám, pokud je příspěvek vložen 2x - Přeju hezký den. Marcela.

jabraka*
hodnocení

0x

Zatím vždy,když jsem dvakrát stisknul vložit,objevil se text: Příspěvek byl už jednou uložen.Takže tato chyba je tu ošetřena.

JABRAKA

culdabulda1*
hodnocení

No - mně se tato hláška právě objevuje jenom někdy - !

A jednou mi někdo (admin, nebo syslík) příspěvek vymazal s odůvodněním, že příspěvek nesplňuje pravidla poradny - to pak vypadám jako dvojnásobný blbec - proto bych si příspěvek raději vymazala sama - anebo budu posílat opravu - to je asi nejlepší řešení. Tak ahoj a děkuju za odpověď. Marcela.

přesně tak, jediná výjimka je doplnění odpovědi, které takhle nic nepozná... ale náhody jsou mocné *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]