Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
díky @hilaris se mi povedlo objevit chybu, která tu byla zřejmě dlouho nebo alespoň od posledního přechodu na nový server. Bohužel nikdo jiný mi nedokázal chybu nasimulovat, abych zjistil v čem tkví problém.
Server odmítal soubory větší než 8MB a pokud jste v jedné odpovědi měli obrázky v součtu větším než 8MB nelogicky oznámil, že odpověď na kterou odpovídáte neexistuje. To je opraveno na 15MB (v součtu), ale zároveň víme, že absurdně velké obrázky server zpracovat i tak nemusí.
Zároveň jsem doplnil přípustné formáty obrázků jak navrhoval @ben. Je tam i BMP, ale doufám, že ho nikdo nepoužívá.
Hezkou sobotu bez přívalu.
Dobrý den, děkuji za odezvu mého návrhu a myslím si, že to snad pomůže omezit problém s vkládáním nejen obrázků, ale i snahu o vložení jiných typů souborů (např. PDF, TXT či MP3). Pokud jde o GIF, tak doufám, že každý pochopí, že jde o statický GIF a nikoliv animovaný (aby se potom nedivil, že se GIF po vložení přestal hýbat). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.