Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám české občany z montáže v Indii

Od: delina® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

hledám lidi, kteří byli v letech 1968-1970 ma montáži Škodovky , která zde stavěla metalurgický závod v indickém městě Ranchi. Byla jsem 12 letá holka, mí vrstevníci, kteří tam byli se s vými rodiči, už jsou také v mém věku. Často si zavzpomínám a moc ráda bych se s někým spojila, třeba jen po mailu a zavzpomínala. Pokud někdo, kdo tohle bude číst, byl v té době v Ranchi , prosím ozvěte se mi. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Ránčí jsem byl s rodiči 1967-1969, bylo mi 11-13 let. Takže se určitě známe. Rád se s tebou alespoň po mailu setkám. Pavel Matas, původně Plzeň, nyní již 30 let v Chebu.

hodnocení

úžasné, byla jsem v Indii v r. 1968-1969, chodila jsem do 5. třídy. Jsem Zdeňka za svobodna Kadlecová. Napiš mi na mail kesalea@seznam.cz, zavzpomínáme. Ahoj

natasamaresova
hodnocení

0x
Ahoj,byla jsem v Ranchi s rodiči v r.1967-1969.Znala jsem Janu Matasovou,její maminka byla damska krejčová.Vzpominam snad každý den a strašně ráda budu s někým ve spojení.Jsem z Plzně a už 15 let ziju na Jižní Moravě.

leonamarikova
hodnocení

0x

Ahoj, můj děda Jan Horák byl v Ránčí se svojí manželkou, Vlastou Horákovou, a svým synem, Petrem Horákem (tehdy mu mohlo být tak 10 let /byl to můj strejda/. Bohužel jsou už všichni po smrti.

Zdravím, Leona M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]