Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavírání starých otázek

Od: iz* odpovědí: 3 změna:

Před chvilkou se mi málem podařilo odpovědět na 5 let starou otázku ohledně neplatného certifikátu banky, kterou včera někdo oživil vložením nového komentáře.

Problém s certifikátem byl s největší pravděpodobností vyřešen, myslím, že by se tedy otázka dala uzavřít.

Tentokrát mne sice zastavilo varování (díky za ně!) nad editorem, ale kdybych odpovídala večer, nejspíš bych přehlédla nejen data (při čtení věnuji pozornost obsahu, na datum se nedívám), ale i varování (oranžové podkreslení není při umělém světle tak výrazné).

Bylo by prosím možné přehodnotit "politiku" nebo systém uzavírání starých otázek? Nebo alespoň neaktuální otázky po vložení odpovědi nebo komentáře neposouvat nahoru?

Pěkný den!

i.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, já bych byl pro, ale dopadne to zase jako vždy. Myslím, že tyto "vykopávky" se zde znovu nacházejí po nálezu na Google a nálezce místo toho, aby si tam řešení našel (protože už tam někde v odpovědích je), tak se svěří se svým problémem a očekává řešení - a on se někdo najde, kdo opět na tento pozdní dotaz zareaguje. Jednoduché řešení je zkontrolovat si datum "vykopávky" a nereagovat (stejně již nic nového asi vymyslet nejde). Zdravím!

hodnocení

2x
@ben to vystihnul správně. Staré otázky označuje šedá známka, tedy lze se jim na první pohled vyhnout. ;)
Staré otázky tvoří podstatnou část návštěvnosti poradny a pokud má někdo chuť otázku doplnit tak směle do toho. Víceméně všechny takové odpovědi probíhají schválením, protože se obvykle nabaluje spousta reklamního spamu. Je možné, že některý příspěvek nepřečtu tak důkladně a jsem schopen pustit i méně vhodný.
Ale jak bylo zmíněno, je to o chuti všech stran, co budou ignorovat a čím se budou zabývat.
Pokud někoho tyto vykopávky nebaví, ať vynechá ty šedé. I barva je myslím velmi intuitivní. :)
iz*
hodnocení

Já jsem na tu otázku narazila tuším v posledních příspěvcích, nenapadlo mne se tam podívat na datum. A barev si tu moc nevšímám → to bych asi mohla/měla napravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]