Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mizí špatné odpovědi?

Od: promon® odpovědí: 6 změna:

Nechci tady vířit emoce, ani vyvolávat flame. Nebudu ani demonstrativně odcházet, ale přesto bych se rád zeptal, kdo a hlavně PROČ považoval za nutné promazat a zamknout otázku

poradte.cz/...

myslím, že tam zmizela dobře půlka příspěvků, nejen moje. Prosím mazala o zdůvodnění, které pravidlo bylo porušeno, nebo zda to bylo jen nešťastné upadnutí na klávesu Del

Řešeno slovy klasika - Rozmohl se nám tu takový nešvar...

Proč mizí špatné odpovědi?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Věnoval jsem celé vlákno řešení domácích úkolů. Větší polovina to nechce respektovat. Bohužel pak nezbývá nic jiného než reagovat takto, jak jsem reagoval. Byl bych rád, aby to každý respektoval nebo nechal otázku plavat. Odpovídání na něco co je někomu proti srsti není vyžadováno a než aby tam psal svou kritiku autora otázky je lepší mlčet. ;)

A neustále propírání proč a proč bylo něco smazáno, co je mimo pravidla už taky začíná být ohraná písnička. Stále je to o stejných jménech! Čekal bych větší sebereflexi.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud jsem si stačil všimnout, tak se tam více diskutovalo o češtině a jestli má tazatelka úkol vypracovat sama nebo si nechat poradit zde. A "mazal" je tam podepsán. Zdravím!

doplněno 21.05.18 15:44:

promon - pokud se příspěvky zvrhnou mimo téma, dochází k reakcím jeden na druhého a hádání, tak to pro tazatelku nemá žádný význam (chtěla poradit s úkolem) a takové otázky se zde uzavírají dost často. To podstatné bylo řečeno a na diskuzi je ta volná. Jenže, poznat, kdy je diskuze volná a kdy je dotaz tématický, je pro řadu uživatelů stále problém.

hodnocení

To nerozporuji. Nicméně pokud jsem viděl, nesklouzlo to k žádným excesům, vulgaritám a pod. A které že to pravidlo Z jsme podle Vás porušili?

vilik*
hodnocení

2x
Nevím kdo, ale vím proč.
Admin řekl, že i s takový typ dotazů sem patří.
Máte právo nesouhlasit a nereagovat, ale nemáte právo psát odpovědi mimo a netýkající se dotazu, což je mimochodem v pravidlech. Trochu se to toleruje, ale tady toho bylo už fakt moc.
Co ještě není jasné?
Že vám stojí za to kazit si takový pěkný den.

hodnocení

1x

Myslim, že se není čemu divit. Každý chce maximalizovat svoje snažení a asi proto se zde musí tu a tam něco pomazat, jindy se zas nad něčím přimhouří oko... Hlavně žádné spory! To nikdo číst nechce, vše musí být krasné a sluncem zalité. Ideálně dejte všem ihned co chtějí, aby se čísla zelenala. Zejména v segmentu "škola", myslím, že zde je obrovský potenciál. Co si budeme povídat, skoro vše je potřeba neustále zlepšovat a inovovat, jinak hrozí stagnace. Jako největší problém vidím to, že někteří autoři vnímají jakési spojení s tímto webem (asi kvůli těm věnovaným hodinám a hodinám času, létům věrnosti a předaným zkušenostem) a tak nějak podvědomě předpokládají, že zde najdou respekt k lidským hodnotám, k normálním lidským pravidlům, objektivitě, snaze vyhnout se cenzuře atp.

hodnocení

0x

Proč? Protože TOTO

Admin nesdílí náš pohled na věc, proto byly nevhodné odpovědí smazány. I ta moje, ale tam jsem to čekal.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]