Nejste přihlášen/a.
Nechci tady vířit emoce, ani vyvolávat flame. Nebudu ani demonstrativně odcházet, ale přesto bych se rád zeptal, kdo a hlavně PROČ považoval za nutné promazat a zamknout otázku
myslím, že tam zmizela dobře půlka příspěvků, nejen moje. Prosím mazala o zdůvodnění, které pravidlo bylo porušeno, nebo zda to bylo jen nešťastné upadnutí na klávesu Del
Řešeno slovy klasika - Rozmohl se nám tu takový nešvar...
Věnoval jsem celé vlákno řešení domácích úkolů. Větší polovina to nechce respektovat. Bohužel pak nezbývá nic jiného než reagovat takto, jak jsem reagoval. Byl bych rád, aby to každý respektoval nebo nechal otázku plavat. Odpovídání na něco co je někomu proti srsti není vyžadováno a než aby tam psal svou kritiku autora otázky je lepší mlčet.
A neustále propírání proč a proč bylo něco smazáno, co je mimo pravidla už taky začíná být ohraná písnička. Stále je to o stejných jménech! Čekal bych větší sebereflexi.
Dobrý den, pokud jsem si stačil všimnout, tak se tam více diskutovalo o češtině a jestli má tazatelka úkol vypracovat sama nebo si nechat poradit zde. A "mazal" je tam podepsán. Zdravím!
promon - pokud se příspěvky zvrhnou mimo téma, dochází k reakcím jeden na druhého a hádání, tak to pro tazatelku nemá žádný význam (chtěla poradit s úkolem) a takové otázky se zde uzavírají dost často. To podstatné bylo řečeno a na diskuzi je ta volná. Jenže, poznat, kdy je diskuze volná a kdy je dotaz tématický, je pro řadu uživatelů stále problém.
Myslim, že se není čemu divit. Každý chce maximalizovat svoje snažení a asi proto se zde musí tu a tam něco pomazat, jindy se zas nad něčím přimhouří oko... Hlavně žádné spory! To nikdo číst nechce, vše musí být krasné a sluncem zalité. Ideálně dejte všem ihned co chtějí, aby se čísla zelenala. Zejména v segmentu "škola", myslím, že zde je obrovský potenciál. Co si budeme povídat, skoro vše je potřeba neustále zlepšovat a inovovat, jinak hrozí stagnace. Jako největší problém vidím to, že někteří autoři vnímají jakési spojení s tímto webem (asi kvůli těm věnovaným hodinám a hodinám času, létům věrnosti a předaným zkušenostem) a tak nějak podvědomě předpokládají, že zde najdou respekt k lidským hodnotám, k normálním lidským pravidlům, objektivitě, snaze vyhnout se cenzuře atp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.