Nejste přihlášen/a.
Dnes v neděli 13.5. jsem sklidila první dvě jahody. Tmavě červené, a ani jsem o nich nevěděla, tedy mohly být ještě dříve. O to větší překvapení a radost udělaly. Tak si připravte košíky, jahodová sezóna začíná.
Letos opravdu brzy.
"pohanko", věřím, že vám jahody udělaly radost. U nás delší dobu nepršelo a jahody zaléváme denně, krásně kvetou, čekám, že také brzy uvidím první jahody. Krásně kvetla, hruška, švestka, třešeň i obě jabloně, pár květů měla mladá merňka, ale už se objevují plody rybízu, angreštu i borůvek, maliny zatím mají zelené lístky...
Vím, jaká je radost ze zahrádky, plně to s Vámi sdílím, až budou fotky ukažte...
tady jsou naše stromečky:
"pohanko", děkuju...včera jsem už počítala i plody, které se začínají baculatět...mám z těch stromečků radost...
Ja mám ještě mrňousky zelené (senga sengana). I měsíční teprve začínají ukazovat první plody. Ale já na ně nespěchám M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.