Nejste přihlášen/a.
... po své mnohaleté přítomnosti na tvých stránkách, dozrál jsem k rozhodnutí, že již nemám čímkoliv dále přispívat k tvému dalšímu rozvoji. Doufám, že vše co jsem se snažil tazatelům dát, bylo k něčemu dobré a trochu pomohlo v jejich rozhodování. Nyní jsem v situaci, kdy se můj volný čas natolik zúžil, že opravdu nemohu pravidelně usedat k PC a řešit každodenní dotazy tazatelů. Přeji ti proto, Poradno, abys i nadále pomáhala všem potřebným a slibuji, že se občas pokusím přispět svou zkušeností. Na shledanou!
strejc®
Dobrý den, Vašemu rozhodnutí rozumím tak, že již dále nebudete plnit ani funkci moderátora (sys). Z mého pohledu jste byl sys kontroverzní a občas jsem některé Vaše zásahy do chodu poradny kritizoval či považoval za zbytečné. To neznamená, že si neuvědomuji Váš přínos pro důstojný chod tohoto webu a proto Vám děkuji za tuto vykonanou činnost. Mějte se hezky a zdravím!
Vážený strejci, pro mne zůstanete nezapomenutelný. Když jsem tu byla krátce ( při mé první inkarnaci tady ), napsala jsem společné přáníčko k Vánocům a do Nového roku. Vaše reakce mne dokonale vyléčila - VY totiž píšete přání pro každou příležitost zvlášť. Od té doby se přáním raději vyhnu, jednou mi ta studená sprcha stačila. I tak Vám ale přeji jen to nejlepší. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.