Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vážená Poradno

Od: strejc® odpovědí: 13 změna:

... po své mnohaleté přítomnosti na tvých stránkách, dozrál jsem k rozhodnutí, že již nemám čímkoliv dále přispívat k tvému dalšímu rozvoji. Doufám, že vše co jsem se snažil tazatelům dát, bylo k něčemu dobré a trochu pomohlo v jejich rozhodování. Nyní jsem v situaci, kdy se můj volný čas natolik zúžil, že opravdu nemohu pravidelně usedat k PC a řešit každodenní dotazy tazatelů. Přeji ti proto, Poradno, abys i nadále pomáhala všem potřebným a slibuji, že se občas pokusím přispět svou zkušeností. Na shledanou!

strejc®

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

30x
Díky za všechna léta tvé trpělivosti a spousty rad i postřehů. :)
Užívej nový volný čas a někdy se ozvi. *palec2*

ben®
hodnocení

15x

Dobrý den, Vašemu rozhodnutí rozumím tak, že již dále nebudete plnit ani funkci moderátora (sys). Z mého pohledu jste byl sys kontroverzní a občas jsem některé Vaše zásahy do chodu poradny kritizoval či považoval za zbytečné. To neznamená, že si neuvědomuji Váš přínos pro důstojný chod tohoto webu a proto Vám děkuji za tuto vykonanou činnost. Mějte se hezky a zdravím!

many*

Kontroverzní je slabé slovo...blokace, blokace, za maličkosti a pravdu, dneska mi přišla na mail zpráva, že jsem tady nebyl 1/2 roku, tak se přihlásím a hned takové zjištění...Třeba sem zase začnu chodit jako dřív, Karel.

hodnocení

10x
Budou chybět, rady i to ostatní... Většinou to prospělo.
Užij si trochu klidu! Mnozí z nás závisláků ti závidí sílu k tvému rozhodnutí.

patronka*
hodnocení

7x

Vážený strejci, pro mne zůstanete nezapomenutelný. Když jsem tu byla krátce ( při mé první inkarnaci tady ), napsala jsem společné přáníčko k Vánocům a do Nového roku. Vaše reakce mne dokonale vyléčila - VY totiž píšete přání pro každou příležitost zvlášť. Od té doby se přáním raději vyhnu, jednou mi ta studená sprcha stačila. I tak Vám ale přeji jen to nejlepší. Patronka

hodnocení

6x

Myslím, že Vám budeme chybět. Přeji hodně štěstí.

Zuzana

barbakan*
hodnocení

5x

Píšeš, že se občas pokusíš přispět, tak proč to srdcervoucí loučení?

coto
08.05.18 10:12
hodnocení

Co že? *nevi*

hodnocení

4x

Vy jste byl první, kdo mi odpověděl, když jsem dala, víc jak před 10ti lety, první otázku na poradte.cz. Vždycky vás budu mít v paměti s poradte.cz. Teď si užijte léta a psa a volného času a až na podzim přijdou plískanice, tak se vraťe. ;)

hodnocení

2x

Na shledanou strejci ;)

Viszontlátásta

hodnocení

2x

Strejci, že Vy jste se oženil? Jinak si to nedovedu vysvětlit. :) Kdo jiný by Vám zabíral tolik času, než nějaká příjemná novomanželka. Tak my si počkáme...;)

72mona3*
07.05.18 20:10
hodnocení

1x
*pozdrav*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]