Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poměrně často se zde stává, že se někomu nedaří vložit obrázek k otázce. Měl bych návrh na doplnění informace ve FAQ (ohledně vkládání obrázků) nebo snad ještě lépe rozšířit větu pod editorem: Můžete vložit až 3 obrázky (max. 3 x 5MB) o informaci, jaký druh souboru (obrázku) je systémem podporován (myslím, že pouze JPG) a jaký je doporučený rozměr obrázku. Dále by tam mohla být i informace, že jiné soubory zde není možno vkládat (textové, zvukové, animace apod.). Děkuji za posouzení tohoto návrhu a zdravím!
0x
Myslím, že by to nebylo od věci.
K obrázkům a poradně:
Včera jsem k jedné odpovědi chtěla vložit obrázek ve formátu JPG o velikosti kolem 100 kB, ale nevložil se.
Ovšem včera mi poradna (všechny stránky) nabíhala extrémně pomalu. Až minutu, než se načetla stránka s otázkou, další, než se načetla stránka s editorem na odpověď, ...
0x
"...(myslím, že pouze JPG)"
Není to pouze JPG. V drtivé většině se mi daří bez problémů vkládat i obrázky PNG. Jen občas se to nepovede a při pokusu o vložení se objeví dokonce hláška, že "příspěvek nebyl nalezen" (nebo tak nějak). Příčinu jsem zatím neobjevil. Po převedení obrázku na JPG pak vložení proběhne normálně.
0x
Znám to i z jiných webů, kde vložím fotky přímo z telefonu a místo obrázku je jen černé pozadí. Většinou stačí oriznout obrázek přímo v telefonu a projde... z poloviny bych to označil za záhadu.
0x
Nebylo by možné zde zavést takovou funkci, aby obrázky šly vkládat přímo z internetu, bez stahování do počítače? Na mnohých fórech taková možnost je.
Mám na mysli [img][/img].
Dobrý den, viz odkaz je zase jeden nešťastník, který neměl informaci o vkládání souborů, resp. že zvukové soubory tady nevloží. Ona by ta zvýrazněná informace byla snad užitečná. Zdravím!
doplněno 21.05.18 12:54:
clayman - chytrému napověz, hloupého trkni (středočeské přísloví)
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.