Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poměrně často se zde stává, že se někomu nedaří vložit obrázek k otázce. Měl bych návrh na doplnění informace ve FAQ (ohledně vkládání obrázků) nebo snad ještě lépe rozšířit větu pod editorem: Můžete vložit až 3 obrázky (max. 3 x 5MB) o informaci, jaký druh souboru (obrázku) je systémem podporován (myslím, že pouze JPG) a jaký je doporučený rozměr obrázku. Dále by tam mohla být i informace, že jiné soubory zde není možno vkládat (textové, zvukové, animace apod.). Děkuji za posouzení tohoto návrhu a zdravím!
Myslím, že by to nebylo od věci.
K obrázkům a poradně:
Včera jsem k jedné odpovědi chtěla vložit obrázek ve formátu JPG o velikosti kolem 100 kB, ale nevložil se.
Ovšem včera mi poradna (všechny stránky) nabíhala extrémně pomalu. Až minutu, než se načetla stránka s otázkou, další, než se načetla stránka s editorem na odpověď, ...
"...(myslím, že pouze JPG)"
Není to pouze JPG. V drtivé většině se mi daří bez problémů vkládat i obrázky PNG. Jen občas se to nepovede a při pokusu o vložení se objeví dokonce hláška, že "příspěvek nebyl nalezen" (nebo tak nějak). Příčinu jsem zatím neobjevil. Po převedení obrázku na JPG pak vložení proběhne normálně.
Nebylo by možné zde zavést takovou funkci, aby obrázky šly vkládat přímo z internetu, bez stahování do počítače? Na mnohých fórech taková možnost je.
Mám na mysli [img][/img].
Dobrý den, viz odkaz je zase jeden nešťastník, který neměl informaci o vkládání souborů, resp. že zvukové soubory tady nevloží. Ona by ta zvýrazněná informace byla snad užitečná. Zdravím!
clayman - chytrému napověz, hloupého trkni (středočeské přísloví) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.