Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přáníčko k Velikonocům

Od: babkazov® odpovědí: 19 změna:
19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
29.03.18 23:34
hodnocení

3x
Přáníčko k Velikonocům #2

lidus*
hodnocení

3x
jacquielawson.com/... na vejce.Děkuji a také všem přeji krásné svátky.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, také přeji hezké Velikonoce, i když tyto svátky jara budou asi ve znamení počasí spíše vánočního. Děvčatům přeji odolné (až plechové) prdýlky a na muže apeluji - nejde o to ženu umlátit, ale jenom omladit. Zdravím!

majsterjoe*

Naopak. Počasí je pravé jarní. Já jen doufám že se nebude opakovat loňský dube, kdy v druhé půlce bylo 6-10°C

72mona3*

Ano, někde je jaro a jinde:

Přáníčko k Velikonocům #3
ben®

72mona3 - tak honem sehnat kapra a začít zdobit stromeček .

hodnocení

2x

Děkuji a též všem přeji příjemné prožití jarních svátků. ;)

Přáníčko k Velikonocům #4

hodnocení

1x
Hezký den babi, moc děkuji a přeji vám i všem ostatním, kdo sem zavítá, prožité jarní svátky v radosti a harmonii *slunce* a všem ženám hodně koledníků , kteří nás pořádně pomlázkou"omladí", *vtip*aby z nás byly stále čupr holky*pivo*.Alena

hodnocení

1x

Přeji Vám všem krásné Velikonoce *tanec* prožité v lásce *srdce* v porozumění *pivo*...a ve zdraví *slunce* Maky

mecik*
hodnocení

1x

Je tady moc hodných a dobrých lidí, Všem ze srdce přeji krásné, spokojené svátky a potom již konečně to jaro, které nás zase rozhýbá a vleje do žil nový optimismus. Mečík.

30.03.18 13:35
hodnocení

1x
Přáníčko k Velikonocům #5

hodnocení

1x

Také přeji Veselé Velikonoce.

Přáníčko k Velikonocům #6

72mona3*
hodnocení

0x

Jé, děkuji. Já jdu ještě zítra do práce, tak moc jarně naladěná nejsem.

Ale ono mi to snad dojde... ;) až budu sázet macešky. Krásné Velikonoce i Vám a všem ostatním též. Mona

Přáníčko k Velikonocům #7

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Děkuji za přání a i Vám přeji příjemné prožití Velikonoc.

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý den, i já všem přeji krásné a klidné prožití Velikonoc a nám ženám spoustu koledníků! *hej*

hodnocení

0x

Já též přeji všem krásné velikonoční svátky a ženám samé jemné koledníky. *slunce*

30.03.18 14:45
hodnocení

0x
Přáníčko k Velikonocům #8

pt®
hodnocení

0x

"babi", díky za přání, přeji také všem klidné svátky Velikonoční, které mají velkou hloubku k zamyšlení...pt

hodnocení

Liduš, děkuji, je to milé :)

Kdo se nedostame ven, do lesa, udělejte si pohodu a alespoň poslouchejte: hlaslesa.cz/...

Fajne, že? Fajne a pěkne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]