Nejste přihlášen/a.
Možná jdu s křížkem po funuse a už se to řešilo. Je mi jasný, že provoz poradny není zadarmo a reklama je nutné zlo, ale taky jsem názoru, že reklama vložená doprostřed příspěvku už je moc, je to hrozně nepřehledné. Vadí to jenom mně nebo je nás víc?
I když, vědět jak krásnou jedovou chýši má @jedubabicka taky není k zahození .
@amper - I když, vědět jak krásnou jedovou chýši má jedubabicka taky není k zahození
Nojo, no - opět se potvrdil výrok, že v Čechách se nic neutají A to ještě není vidět kuří noha
admin - podívejte se lépe a uvidíte, že text v příspěvku je reklamou rozdělen. Reklamu v příspěvku jsem zde za pět let ještě neviděl (maximálně zcela nahoře - nad příspěvky).
admin - v příspěvku už je to OK (díky), ale zmizela i reklama nad příspěvky a tlačítka na soc. sítě. Aby se poradna nedostala do ztráty .
To je rušivé určitě. Ale já se dnes potýkám ještě s něčím. Jsem zvyklá srolovat na konec strany, tam, kde je vidět můj mail a nabídka "odpovědět na otazku" "zpět do rubriky" a "hlavní strana". Teď sice sroluju, ale tím strana nekončí. Pod tím jsou také reklamy (i na otázky z poradny). Toto bylo vidět jen když jsem nebyla přihlášená.
Tak už je to tedy v pořádku
Právě jsem se na to samé chtěla zeptat. Je to děs a běs. Reklama jako "prase" uprostřed příspěvku. Už jsem podezírala toho nevinného chudáka, který přispěl, že to je jeho vina, protože nebyl přihlášený . Ale pak to bylo ještě v dalších příspěvcích a v jedné otázce. Je tohle nutné?
A když na to kliknete, tak se objeví nabídka. Můžete kliknout na to, že Vás reklama nezajímá a Google pak odpoví, že se "vynasnaží" a nebude tu reklamu zobrazovat. A vymaže ji. Ale okamžitě strčí jinam jinou. Tak jsem si vzpomněla, že už jsem s tím setkala i jinde a je to strašně otravné. Jsou úplně pitomí, protože tím lidi naštvou natolik, že schválně nebudou ten násilím vnucovaný produkt v reklamě kupovat. Já teda určitě ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.