Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další změna v bodování?

Od: an* odpovědí: 19 změna:

Ještě včera jsem mohla dát 50 bodů za 24 hodin. Dnes smím dát jenom 25.

Je to nová úprava, nebo to mám za trest? :)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to neohlášená změna pro všechny. 99,9% uživatelů si vystačí s denním limitem 20. Takže limit 25 mi přijde dostatečný a spravedlivější. :)

Takže an je asi jediná, která (možná) přesahuje denní limit 25 bodů, 50 by jí stačilo. Na co pak ten limit je*sok*

Na nic ...

Když už jsme u bodování. Zaznamenal jsem, že od hodnosti profesor nahoru hodnotí rádce 2-ma body. To už zas neplatí?

výtka
Upozornění od administrátora 23. 02. 2018 13:43:53
Platí... můžeš se zkusit odhlásit a přihlásit...

Teď jsem to zkusil. Platí to stále ... Zatím*smich*

Tak mně ne! Buď jsem něco blbě pochopil nebo má @admin chybu v matrixu. Je pravdou, že se plácám přesně na spodní hranici, tj. rovných 130 odpovědí a nedám dva body a nedám už třetí den *nevi*

Tak nevím. Podle údajů na stránce jsem Profesor, po najetí na nick v komentáři Docent. Slušná schíza *placni*

A to jsem zkusil vystoupit a nastoupit...

výtka
Upozornění od administrátora 23. 02. 2018 13:45:06
žádná schíza... obrázek za nickem má týdenní platnost tak ho proklikni a dej znovu načíst.

A vypnul jsi přitom motor?*smich**smich**smich*

an*
hodnocení

Satam®, pro mne bylo i těch 50 málo. :) Chtěla jsem podělit všechny správné odpovědi a udělat rádcům radost.

Dnes si čekám od rána a ještě pořád nemůžu dát ani jeden bod. :-D

Nejvyšší čas, aby admin udělal pořádek. A to nejenom v bodování, ale i v dalších oblastech fóra. On dobře ví, o čem mluvím.

Tak aspoň víme, kdo nám tady kazí řazení odpovědí. Za všechno může An :))
an*
hodnocení

*palec* OK. Mám už skoro u všech, že moje hodnocení tvoří příliž velký podíl, takže bez obav, hodnotit už nebudu. :-D

an*
hodnocení

Admine, děkuji vysvětlení, ale moc to nechápu. Domnívala jsem se že si přeješ, aby se hodnotilo více. Snížením bodů se jistě vyššího hodnocení nedosáhne. ;)

Souhlasím, ale je to o kolektivu tedy aby všichni hodnotili pokud možno vyrovnaně a nešlo to do extrému. Když většina rozdá 10-20 hodnocení za den a jeden, který dá 50, tím strhne rovnováhu a najednou má sílu 2-5 uživatelů. A to není dobře. :)

an*
23.02.18 16:37
hodnocení

Ok. ;)

hodnocení

0x

Když už jsme opět u hodnocení. Nově se komentáře nedají hodnotit, ale jestli jsem si dobře všimnul, započítavají se stále jako odpovědi.

Ano. Bylo by možné komentáře nepočítat do odpovědí. Dokonce by ani kvůli komentáři otázka nemusela poskočit jako aktualizovaná. Zvedlo by to důležitost odpovědí a potlačilo komentáře. Zatím je to co nejvíce podobné původnímu systému.

Hodnosti a tím i dvojité hodnocení je i vázáno na % ohodnocených odpovědí, takže tímto se jde zase proti.

Nejde. Zkušený uživatel, který tu má dobré hodnocení je ověřený, že ví o čem hodnocení je a bude hodnotit pravedlivěji než nováček, který se zde registruje a bude masivně hodnotit.

an*
hodnocení

Dvojité hodnocení pro vyšší hodnosti je jistě správné, ale kdo si troufne dát komentář, sníží si tím % hodnocených odpovědí. Všechno tedy vede k tomu, nedávat žádné komentáře. Proč tady potom ta možnost vůbec je?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]