Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Tahle nová poradna je hrozně nepřehledná. Aby se člověk alespoň trochu vyznal, bylo by dobré dávat na začátek komentáře odkaz na datum a čas, na který člověk reaguje. A z toho vychází můj dotaz. když je to reakce na starší příspěvek, dá se to řešit jednoduše CTRL+C na hlavičce s datumem a časem, a CTRL+V v komentáři.
Jak je to ale tehdy, když zkopíruju "dnes 01:00"? Už to zůstane v příspěvku jako dnes, nebo se to zítra změní na normální datum. Nebo jde použít nějaké"makro" nebo něco aby se to i v tom komentáři zobrazovalo stejně jako v hlavičkách? Tedy dnes by bylo dnes a další den se to změnilo na normální datum? Nebo si to prostě člověk musí hlídat?
Dík.
0x
Já to nějak nechápu. Prostě si vše, co mě zajímá, přečtu, protřídím v hlavě a jdu od toho. A nevymýšlím a co nejdříve jdu dělat něco jiného, než sedět u počítače,
0x
Nedělejte to!
Současná podoba je, aby aby eliminovala komentář na komentář jenž byl komentářem komentáře. To nemá smysl. Odpovídá se zde na otázky a ne na odpovědi. Ty je možné zpřesnit, ale ne o nich debatovat 50 komentářů.
Pokud sem budete kopírovat příspěvky s jejich časy, já udělám skript, který je bude rovnou (a zpětně) mazat, protože by to bylo super nepřehlednější.
doplněno 24.01.18 14:06:
Asi reagujete na politickou otázku, která už má 238 odpovědí. To je extrém a nelze podle toho posuzovat přehlednost poradny jako takové.
Politické debaty nejsou nosnou myšlenkou poradny a určitě se na jejich základě nebude poradna měnit. Typická odtázka je do 10 max 30 odpovědí a to je přehledné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.