Nejste přihlášen/a.
BAN na poradte.cz nemá nic společného s HW použitého PC/ntb. A z této vaší poslední odpovědi mám podivné pocity, teto Růženko!
@anonymni: IP adresa nesouvisí s HW. Máte BAN na IP adresu.
@anonymni: A co s tím? Požádat admina na již zde uvedené emailové adrese o zrušení BANu.
věřte nevěřte, stačí dobře číst a mít trochu paměť. Každý člověk ať chce nebo ne, používá některá slova častěji. Některá slova nepoužije nikdy, některá používá vždycky ve vzájemném spojení, některá používá opakovaně rovnou několikrát v jednom odstavečku, příslovce staví za slovesa, dělá stále stejné chyby v interpunkci, souvětí má stejně členěná a často stejně dlouhá, vyjadřuje se vždycky negativně a podobně. Pak poznáte prakticky hned, kdo stojí za nickem, ať je jak chce anonymní. Já nejsem sys a je mi fuk jestli tady jste nebo ne, ale myslím si, že jestli jste dostala už tři bany, dostanete i čtvrtý.
Přesně tak, "figurek". Ta osoba chce vzbudit asi jakousi lítost tím, že se tak nešikovně vyjadřuje. Jako kdyby to psalo dítě. Ale právě tím si nejvíc škodí, protože to je tak průhledný manévr, až to normálně myslícího člověka buďto začne urážet, protože nikdo tady není tak pitomý, aby jí to neprokoukl. A jestliže v tom pokračuje, přes veškerá upozornění, tak je buďto rozumu mdlého, nebo je fakt takzvaně tak "oprsklá", že se jí nic nedotkne. Vzhledem k charkteru jejích otázek, bych volila druhou alternativu. Myslí si, že na některé zde, přece jen vyzrála a vytrvale je dál tahá "za nos".
anonymní - Mít přístup na zdejší poradnou je závislý na slušném chovaní a dodržování určených pravidel... Tak i když někdo udělá gramatickou chybu např.hrubku, tak by za to BAN dostat neměl.
No právě
Vy víte o někom, kdo dostal ban za gramatickou chybu?
Mě fascinuje, jak oba dobře víte, za jakých podmínek zde jsou přispěvatelé vítáni, případně tolerováni. Tato znalost však vůbec nebrání v soustavném porušování jednoho ze základních pravidel:
- Z10 - obcházení dočasného zákazu přispívání ...
A já se za Růženku i jejího synovce (nebo-li dva v jednom) přimlouvám. Pracuji dlouho do noci a občas si dělám přestávku a v takovou chvíli ráda sáhnu po něčem odlehčeném, humorném. Prostě po příspěvku od Růženky
sebod
- taky souhlasím ! Navíc -třeba tím Růžence pomáháme - takové "skupinové terapie" jsou přece běžným léčebným postupem, ne?
A volná diskuze do takové kategorie patří, řekla bych. To byl od Admina opravdu dobrý nápad umožnit tuto rubriku !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.