Nejste přihlášen/a.
Nemáte pocit, že poraďte začíná vypadat jako zpovědnice? Puberťáci se ptají jak líbat a co dělat poprvé v posteli.
Mně tyhle dotazy ani nevadí, pokud jsou opravdové. Kdybychom měli v jejich věku dostupnou anonymní poradnu my, ptali bychom se taky. Ale myslím, že to není dobře, jelikož sebelepší rada nepřinese uklidnění a na tyhle věci prostě návod není. Vadí mi takové ty dotazy, co na první pohled vypadají docela normálně, ale pak se ukáže, že tu ten samý dotaz byl už před x lety a někdo si jen hraje. Když je to trol na první pohled, tak je to blbost odpovídajících, že ho krmí - ale když to jen tak poznat nejde?!
Dobrý den, zde je poradna pro jakoukoliv otázku, tak je-li tam v textu alespoň jedna otázka je to OK. Hloupé jsou pouze různé výlevy, stížnosti na cokoliv (a na nesprávném místě) a příběhy k vypsání bolu - ovšem, bez dotazu. Myslím, že počet "zvláštních" dotazů je stále stejný, ale zvyšuje se snad jen v době, kdy jsou nějaké prázdniny. A zásadní rozdíl mezi touto poradnou a oním webem vidím v tom, že zde se vulgarity netrpí (za to patří poděkování sys). Zdravím!
NN, kdepak. Pokud se někdy na Zpovědnici dokážete začíst, tak tam je užitečných odpovědí 10-30%. Ostatní jsou hloupé puberťácké narážky či výchlubky (právě vymyšlené slovo). Jaké si to tam udělali, takové to mají.
Neohlašoval jsem to veřejně, ale u svého nejstaršího projektu (1996) jsem už neunesl spam v diskuzích. Mohl bych tamní diskuzi vylepšit na zdejší úroveň, ale zabralo by mi to hodně času, který jsem nechtěl obětovat - není tam bůh ví jaká návštěvnost, aby to mělo smysl. Nově jsem tedy diskuze na protebe.cz/... úplně zrušil, hodil odkaz na poradte.cz a poslední otázky, které se tam objevují jsou z naší rubriky poradte.cz/... viz obrázek.
Je tedy možné, že od 22. 12. 2017 je tu více takových otázek, ale jsou opravdové, ne hloupé vtipy. Takže bych řekl, že poradte i nadále plní svůj účel a přibralo si navíc pár otázek z rubriky teenageři. Snad to nebude tolik na škodu.
Tuto otázku jsem si dovolil přesunout do rubriky Vzkazy, aby byla více na očích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.