Nejste přihlášen/a.
Změnil se nějak počet odpovědí, které může tazatel ohodnotit? Před chvilkou mne v jedné otázce zaujaly čtyři odpovědi s modrým ohodnocením. (Nebo mi něco "uteklo"?)
Už jsme viděli i více. Správně to není.
Podmínka pro hodnocení v jedné otázce jsou 3 kousky, jak občas někdo dokáže propašovat více hodnocení přes jasně definovanou podmínku jsem zjišťoval (už je to dlouho), nic jsem neobjevil a popravdě jsem se na i po nějaké době vykašlal. Ono to vlastně ničemu nevadí. ![]()
Naopak, byl bych raději za více hodnocení, ale v rukou autora otázky je to až nebezpečné. Často hodnotí i nesmysly, které vůbec neodpovídají na jejich dotaz. Nevím jestli se ukliknou... nebo se chtějí zavděčit... nebo euforie, že o kus dál je správná odpověd... ![]()
Nevadí. Jen mne to zaujalo, protože bych někdy uvítala možnost ohodnotit více odpovědí na svou otázku... (Někdy je to těžké rozhodování.)
Dobrý den, už jsem zde viděl až pět ohodnocení v jedné otázce - někde bude skulinka v systému. Zdravím!
admin - jo, je to takové osvěžení zavedeného systému
.
Patrně zatím rekord poradny - počítám tam zatím osm ohodnocení
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.