Nejste přihlášen/a.
Změnil se nějak počet odpovědí, které může tazatel ohodnotit? Před chvilkou mne v jedné otázce zaujaly čtyři odpovědi s modrým ohodnocením. (Nebo mi něco "uteklo"?)
Už jsme viděli i více. Správně to není.
Podmínka pro hodnocení v jedné otázce jsou 3 kousky, jak občas někdo dokáže propašovat více hodnocení přes jasně definovanou podmínku jsem zjišťoval (už je to dlouho), nic jsem neobjevil a popravdě jsem se na i po nějaké době vykašlal. Ono to vlastně ničemu nevadí.
Naopak, byl bych raději za více hodnocení, ale v rukou autora otázky je to až nebezpečné. Často hodnotí i nesmysly, které vůbec neodpovídají na jejich dotaz. Nevím jestli se ukliknou... nebo se chtějí zavděčit... nebo euforie, že o kus dál je správná odpověd...
Nevadí. Jen mne to zaujalo, protože bych někdy uvítala možnost ohodnotit více odpovědí na svou otázku... (Někdy je to těžké rozhodování.)
Dobrý den, už jsem zde viděl až pět ohodnocení v jedné otázce - někde bude skulinka v systému. Zdravím!
admin - jo, je to takové osvěžení zavedeného systému .
Patrně zatím rekord poradny - počítám tam zatím osm ohodnocení .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.