Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna v hodnocení odpovědí?

Od: iz* odpovědí: 5 změna:

Změnil se nějak počet odpovědí, které může tazatel ohodnotit? Před chvilkou mne v jedné otázce zaujaly čtyři odpovědi s modrým ohodnocením. (Nebo mi něco "uteklo"?)

Změna v hodnocení odpovědí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už jsme viděli i více. Správně to není.

Podmínka pro hodnocení v jedné otázce jsou 3 kousky, jak občas někdo dokáže propašovat více hodnocení přes jasně definovanou podmínku jsem zjišťoval (už je to dlouho), nic jsem neobjevil a popravdě jsem se na i po nějaké době vykašlal. Ono to vlastně ničemu nevadí. :)

Naopak, byl bych raději za více hodnocení, ale v rukou autora otázky je to až nebezpečné. Často hodnotí i nesmysly, které vůbec neodpovídají na jejich dotaz. Nevím jestli se ukliknou... nebo se chtějí zavděčit... nebo euforie, že o kus dál je správná odpověd... *nevi*

iz*
hodnocení

Nevadí. Jen mne to zaujalo, protože bych někdy uvítala možnost ohodnotit více odpovědí na svou otázku... (Někdy je to těžké rozhodování.)

Jo, tohle občas někteří řešíme. Odpoví nám někdo na otázku, třeba ne úplný nesmysl, ale také ne moc užitečně, i když s dobrou vůlí. Co s tím, ocenit snahu, nebo ne? :) Tady by se hodil nějaký "čestný bod za snahu". :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, už jsem zde viděl až pět ohodnocení v jedné otázce - někde bude skulinka v systému. Zdravím!

doplněno 04.01.18 09:10:

admin - jo, je to takové osvěžení zavedeného systému .

doplněno 06.01.18 19:40:

Patrně zatím rekord poradny - počítám tam zatím osm ohodnocení .

poradte.cz/...

ano, ale asi shodneme, že je to neúmyslné z obou stran a není to nijak nebezpečné. Nazývejme to bonusem, jako loterie. *smich2*

doplněno 06.01.18 21:29: Kdepak, 9. Ještě že jsme přející *smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]