Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledávaný výraz

Od: lantros7® odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz k vyhledávání výrazu zde na poraďte.

Jde nějak nastavit,aby se výsledky vyhledávání řadili od nejnovějších příspěvků?

Pokud ano,potom jak?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vyhledávání zde je přímo navázáno na stránku Google. Takže, zde si nic nenastavíte a jestli to jde na Google, tak to nevím. Zdravím!

hodnocení

0x

nn, vyhledává tu Google a ten výsledky řadí podle relevance. Ale máte možnost použít plnohodnotný google.cz a speficikovat, aby hledal pouze na poradte.cz a zvolit si časové období, které vás zajímá.

Vyhledávaný výraz

Nedalo mi to a se slovy nejde to (jasně přímo na poradte.cz opravdu ne), jsem se nespokojil a pokusil se postup dotáhnout do vítězného konce.

Ve volbě vlastní časový úsek lze zadat rozmezí dat (nebo vyplnit jen počáteční datum, jako koncové pak google bere datum aktuální). Zobrazené výsledky vyhledávání pak google sice řadí dle relevance, ale lze se přepnout do řazení dle data, výsledky pak jsou řazeny chronologicky od nejnovějšího po nejstarší, tedy přesně tak, jak tazatel požaduje. Postup je použitelný obecně, tak doufám, že se bude hodit nejen pro hledání na poradně.

Vyhledávaný výraz #2

hodnocení

Používám na Firefox.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]