Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz pro adminy

Od: michal7524 odpovědí: 12 změna:

dobry den... vcera sem tu daval otazku na recepty z fazole. ulozim si odkaz... a dneska pridu z prace abych si precetl odpovedi a misto toho dostanu nakej dotaz na naky obrovsky listy... "

Velkolistá vlhkomilná rostlina (Orlické hory)
Zdroj: poradte.cz/...

"

takze misto receptu receptu na lusteninu se dozvim jaka rostlina ma obrovsky listy :) wtf...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nejsem sice admin, ale pokusím se pomoci → myslíte dotaz Fazol obecný - re/...?

hodnocení

0x

No a jaký odkaz jste si uložil?

hodnocení

0x

Za tu dobu, co jsem na poradně, jsem párkrát zaznamenala, že se něčí fotka vložila do úplně jiného dotazu. Mně osobně a jiné rádkyni se na pár hodin vyměnily fotky u avataru. Prostě technika. To se někdy stane.

naky obrovsky listy - to je přece také zajímavé :).

Ty záhadné obrázky u jiných odpovědí to tu bylo už před lety (2-3?). Záhada byla tenkrát objevena a opravena. Od té doby jsem to už nezaznamenal. No a výměna avatarů, tak to už je vyloženě šotek. *palec2*

elane
hodnocení

0x
iz*

K čemu je dobré opakovat odkaz z první odpovědi?

72mona3*

Spousta dotazů má duplicitní odpovědi. M.

elane

Omlouvám se Ivzez, její odpověď jsem nečetla a poslala odkaz, kterého jsem si všimla pár vteřin předtím.

Sypu si popel na hlavu, je to opravdu velká chyba. Snad mi to Ivzez odpustí. Dublovat odpovědi je opravdu nezodpovědné.

iz*

"Rejpání" mi vadí víc. (–:

elane

Tak to nedělejte. ( Nerejpejte.) *smich*

hodnocení

0x

Už jsem si několikrát všimla, že odkazy najednou vedou k jiným tématům než původně vedly... Není to moc časté, ale stává se to. Možná máte na mysli toto?

hodnocení

0x

Pokud se otázka přejmenuje, tak se nic nestane a adresa se jen sama změní a dost možná si toho nikdo ani nevšimne. Pokud se otázka přesune do jiné rubriky je vše složitější. Záznam se uloží do tabulky, aby se vědělo, kde skončila a kde byla původně, ale pokud byla poslední její "číslo" převezme nová otázka prakticky okamžikem jejího vzniku a protože existuje není potřeba se dívat do tabulky, zda nebyla přesunuta. Tím dojde k tomu, že nesmyslně se na jejím místě objeví zcela jiná otázka.

Je na to dobrý lék: upsat se ke sledování svých otázek nebo mít registraci. V první případě přijde mail, kam byla přesunuta v druhém případě ji lze vždy dohledat mezi svými otázkami.

Nestává se to často, ale ano stát se to může.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]