Nejste přihlášen/a.
dobry den... vcera sem tu daval otazku na recepty z fazole. ulozim si odkaz... a dneska pridu z prace abych si precetl odpovedi a misto toho dostanu nakej dotaz na naky obrovsky listy... "
Velkolistá vlhkomilná rostlina (Orlické hory)
Zdroj: poradte.cz/...
"
takze misto receptu receptu na lusteninu se dozvim jaka rostlina ma obrovsky listy wtf...
Za tu dobu, co jsem na poradně, jsem párkrát zaznamenala, že se něčí fotka vložila do úplně jiného dotazu. Mně osobně a jiné rádkyni se na pár hodin vyměnily fotky u avataru. Prostě technika. To se někdy stane.
naky obrovsky listy - to je přece také zajímavé .
Pokud se otázka přejmenuje, tak se nic nestane a adresa se jen sama změní a dost možná si toho nikdo ani nevšimne. Pokud se otázka přesune do jiné rubriky je vše složitější. Záznam se uloží do tabulky, aby se vědělo, kde skončila a kde byla původně, ale pokud byla poslední její "číslo" převezme nová otázka prakticky okamžikem jejího vzniku a protože existuje není potřeba se dívat do tabulky, zda nebyla přesunuta. Tím dojde k tomu, že nesmyslně se na jejím místě objeví zcela jiná otázka.
Je na to dobrý lék: upsat se ke sledování svých otázek nebo mít registraci. V první případě přijde mail, kam byla přesunuta v druhém případě ji lze vždy dohledat mezi svými otázkami.
Nestává se to často, ale ano stát se to může.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.