Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohodnocení odpovědí

Od: junkers* odpovědí: 7 změna:

Ve volné diskuzi jsem jednomu týpkovi ohodnotil odpověď, ale on tam má teď stále nulu, a když kliknu, tak se objeví: "pro tuto odpověď už jste hlasoval/a, děkujeme" nebo tak.

Jak je to možný? Nepochopil jsem nějaké pravidlo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde? Je třeba uvést kde konkrétně - např. odkazem.

junkers*
hodnocení

Figurkovi jsem dal bod za dobrý odhad, i když to asi blbě spočítal.

Ano, je tedy možné, že bylo hodnocení zrušeno jako nezasloužené některým ze sys. Víte, někdy se zde přikyvuje i naprostým nesmyslům, což jistě není úplně ideální. *stop*

junkers*
hodnocení

Aha, takhle jsem si myslel, že to bylo. Tak dík za vysvětlení. *mnam*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jen doplním, že jste nehodnotil (nesouhlasil) ve Volné diskuzi, jak uvádíte, ale v otázce tématické (souhlas by patrně nikdo neodstranil). Zdravím!

doplněno 27.09.17 19:23:

Ano, máte pravdu - jde o dotaz přesunutý (omlouvám se).

junkers*
hodnocení

ben: jo, teď je to v tématické otázce, ale v době, kdy jsem hodnotil, tak to bylo ve volné diskuzi. Asi to přesunuli. No je to fuk, jen jsem se chtěl ujistit, že má admin možnost případně sám změnit rozhodnutí hodnotícího, což zjevně má.

hodnocení

0x
Pokud si sys všimne že je ohodnocena odpověď, která si to nezaslouží, tak by hodnocení dokonce umazat měl.
V tomto případě je výpočet opravdu špatný, takže tazatele uvádí v omyl a ohodnocení jako dobrá odpověď by nedávalo smysl. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]