Nejste přihlášen/a.
Nevidim v tom sebemenší problém, diskuze se zde mažou jak na běžícím pásu a pak dokonce po vložení linku web píše, že to neexistuje, namísto toho aby napsal, že to bylo smazáno. (Imho, to je jasná cenzura.) Jen s tímto požadavkem napište pm administrátorovi. Nicméně na webu fungují i archivační služby, které automaticky zaznamenavají obsah internetu, dělají to zpravidla podle návštěvnosti a změn webu, oba tyto parametry mívají poradny, již ze své podstaty, vysoké... Takže když bude někdo hodně chtít, není vyloučené, že to najde.
LLL, nemáte pravdu, diskuze se zde jak na běžícím pásu nemažou. Mažou se jenom problematické diskuze či příspěvky. Jsem tu pět let a za tu dobu jsem se s mazáním moc nesetkala.
Občas tu odpovídáte na právní otázky. Nezdá se mi pravděpodobné, že byste něvěděl/a, že by nebylo vhodné ponechat zde vlákno, které by mohlo poškodit "konkurenta".
Nevěřím ani tomu, že byste poškození "třetí strany"nedokázal/a odlišit od cenzury. Váš příspěvek na mne působí dojmem, že se záměrně snažíte uškodit.
A ten scriptík je podle mne zábavný → objevuje se i po přesunech otázek do jiných rubrik, zadání chybné adresy apod. Nebo si myslíte, že by měl být pro každý důvod jiný? (((–:
Nemám namysli žádný konkrétní případ. Rýpám do stavu, že se po smazání diskuze zametou stopy. Stav by, podle mě, měl být srozumitelně popsaný: smazáno, uzavřeno, skryto atp. Optimálně by mělo být vidět i kdo se diskuse účastnil kdy to napsal, tedy smazat jen příspěvky. Scriptík je možná zábavný, ale v první řadě je to informace, která zcela nevystihuje skutečnost. Příměr běžící pás je nadsazený, mám takový pocit, protože zde nejsem často a byl jsem svědkem dvou smazaných diskuzí.
Dnes se mi stalo, že jsem odpověděl na dotaz a zůstal stále vzadu, vůbec nešel dopředu, tak jsem se chtěl na to také zeptat, proč i po odpovědi zůstala otázka vzadu? To je také divné?
Napadají mne dvě možnosti:
1) Možná jste neměl nastaveny "Poslední příspěvky", ale "Poslední otázky".
2) Reagoval jste na otázku ve Volné diskuzi. Tam se otázky neposouvají.
Ale jsou to jenom mé tipy, jistě to nevím → možná upřesní někdo ze syslů nebo admin.
Tak bod 2) by mohl být realita, ale diskuze o másle, je také volná a posouvá se vpřed po každém příspěvku.
Vím, že se tu o posouvání příspěvků někde psalo, ale už si přesně nepamatuji v kterých rubrikách. Možná, že to nebylo pro celou Volnou diskuzi, ale jenom pro některé podrubriky → např. politika, náboženství apod.
LLL, stopy se nezametají. Před definitivním smazáním příspěvku u něj nějakou dobu "visí" poznámka, proč byl skryt.
Za celých pět let jsem neviděla, že by byl smazán příspěvek nebo otázka, která nic neporušovala. Jenom si to asi ne každý uvědomuje → někteří lidé si myslí, že pokud příspěvek neobasahuje vulgarismy, je v pořádku.
To ale neplatí vždy. Mnohem častěji porušují pravidla nebo dokonce zákony příspěvky, které jsou jinak napsány slušně. A k otázce, kterou jsem měla na mysli já, se zakladatel sám vyjádřil, že je rád, že zmizela...
Je-li smazán můj příspěvek, většinou vím, proč (někdy jej píši s vědomím, že pravděpodobně bude smazán). Jenom asi jednou jsem nevěděla → místo "vykřikování v poradně" jsem se zeptala admina, abych věděla, v čem jsem šlápla vedle.
Příspěvky ani otázky se tu nemažou "jak na běžícím pásu". Zůstává tady bohužel spousta příspěvků, a rad, které – ač na první pohled slušné a nic neporušující – mohou tazatelům uškodit (mám na mysli zejména oblast zdraví).
Po smazání otázky někdo (Vy?) založil otázku, proč byla smazána. I tu jsem nahlásila, protože bylo zbytečné to dále rozmazávat. Cokoliv, co mohlo nasměrovat na původní otázku a "třetí stranu" mohlo té stránce uškodit.
Měla jsem chuť nahlásit i další k témuž problému, ale pak jsem si uvědomila, že bude rozumnější to vysvětlit, že by se jinak otázka na smazání té konkrétní otázky nejspíš objevovala "pořád dokola"...
Ale je to škoda, protože podle mne u ta třetí otázka může dotyčný web poškodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.